Pretraži

„48 DANA KASNIJE“: Tamara Milutinović u uskim helenkama ODUŠEVILA sve figurom nakon porođaja (FOTO)

News
1
Screenshot: Instagram/tamaramilutinovic

Poznata pevačica Tamara Milutinović porodila se pre nešto manje od dva meseca. Ona i suprug, fudbaler, Darko Jevtić su se po prvi put ostvariti u ulozi roditelja, a ćerki su dali zanimljivo ime Emili.

Tamara je još na početku trudnoće pauzirala svoju karijeru i rešila da svoju trudnoću provede u miru kako bi je iznela na najbolji mogući načina. Nakon porođaja, Tamara se ne odvaja od ćerke i rado deli njihovu svakodnevnu rutinu.

Evidentno je da pevačica uživa u ulozi majke, te ne krije koliko je posvećena mezimici, a na svoje društvene mreže često kači njihove zajedničke fotografije.

Ipak i pored obaveza koje majčinstvo nosi sa sobom, Tamara je pronašala vreme da se posveti i sebi i svom izgledu, te je gotovo u potpunosti uspela da povrati figuru koju je imala pre porođaja.

Naime, ona se uslikala u uskim crnim helankama i sa svojim pratiocima podelila ovu fotografiju uz opis „48 dana kasnije“, a evidentno je da je pevačica brzo uspela da dotera liniju, te je izgledom oduševila pratioce.

tamara milutinović
Foto: Instagram printscreen/tamaramilutinovic

Tamara je potom jednom fotkom i raznežila sve svoje fanove. Ona je pokazala kako uživa u jutru sa mezimicom, a mama i ćerka su se poklopile čak i što se tiče autfita.

tamara milutinović
Foto: Instagram printscreen/tamaramilutinovic

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News