Pretraži

ZAVIDNI REZULTATI: IDJTV i Kawazuki zajedno do uspeha (FOTO, VIDEO)

Life
0
Photo: IDJTV

Autoslalom je najbrojnija disciplina kada su u pitanju auto trke u Srbiji, a koja broji i preko 80 takmičara. Trka se zasniva na vožnji koja je puna prepreka, kao što su čunjevi, gume i kapije. Od presudnog značaja je preciznost,  jer svaka prepreka donosi određenu penalizaciju, što znači da se na svakoj zakačenoj prepreci dodaje vreme takmičaru, a cilj trke je da vozač prođe stazu za što kraći period. 

 

Photo: Foto Jevtić

Photo: Foto Jevtić

 

Autoslalom se održava na više lokacija, ali ove godine je bila specifična situacija zbog korona virusa, te su se trke ove godine vozile na Bukulji, Ada Huji i Pančevu.

Trke su podeljene u tri grupe, koje zavise od modifikacija na automobilu, počevši od fabričkih do visokobudžetnih automobila. 

Photo: Foto Jevtić

Photo: Foto Jevtić

 

Miloš je deset godina u ovom sportu, a u ovom takmičenju je već treću sezonu zaredom. U ovoj klasi je ostvario zavidno treće mesto, od petnaest vozača, u klasi do 1600 kubika, dok je u generalnom plasmanu u prvenstvu Saksa deveti. 

Do sada je zabeležio mnoge uspehe, od kojih su treće mesto u generalnom plasmanu i prvo mesto u klasi.

Sovilj na svom Youtube kanalu redovno kači svoje trke, ali i pored toga, tu se može videti na koji način oprema svoj trkački auto, a ne zaostaje ni na svom zvaničnom Instagram profilu, gde deli sve fotografije. 

U pitanju je Suzuki Swift GTI iz '91. godine, koji je kompletno modifikovan za taj tip takmičenja.

Photo: Foto Jevtić

Photo: Foto Jevtić

 

IDJTV je sa zadovoljstvom podržao ovaj poduhvat i raduje se nastavku saradnje, gde ćemo zajedno nizati uspehe i u budućnosti. 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life