Pretraži

ZA UVEK SAVRŠEN, A JEDNOSTAVAN IZGLED: Tik Tok beauty trendovi koje morate probati ove godine

Life
0
Photo: Pixabay/AdinaVoicu

S pojavom Tik Toka smo dobili brojne trendove kada su moda i lepota u pitanju, koji se vrlo lako plasiraju, ali i dopadaju ljudima širom sveta. Često kada nemamo ideju ili imamo nedoumicu, rešenje možemo pronaći na ovoj društvenoj mreži.Razni beauty trendovi pronalaze put do svoje publike, a neki od njih su se sa Tik Toka iz 2022. godine preneli i na 2023. i rešili da postanu pravi hit u svetu.

  • Bakarna boja kose

Sve češći odabir poznatih dama koje su upravo ovu boju postavile na prvo mesto najomijenijih, a samim tim i najmodernijih. Jedna upečatljiva, ali ne i napadna boja kojom ćete sigurno privući pažnju i biti u korak s modom.

@lilianareyna oh sandy 🤎🤎🤎🤎 #lightbrown #brunnettehair #brownhair #hairinspo #haircolor #hair #lahairstylist ♬ ceilings – Sped Up Version – Lizzy McAlpine
  • Cold girl šminka

Šminka kojom naglašavate sve je odavno prošlost, manje je više, pa tako treba slediti ovo pravilo i sa šminkanjem. Make up trend koji podrazumeva naglašeno rumenilo na obrazima je i dalje jako popularan, pa ga samo nanesite u većoj količini na obraze i malo kod nosa.

@gjuanita "i'm cold" makeup look ☁️ so cute #coldmakeup #wintermakeuplook ♬ original sound – ci
  • Mikro francuski manikir

Konačno je svoj put do nas pronašao i jednostavan manikir, pa su tako upečatljive boje, predugački nokti i šarenilo polako otišli u istoriju. Jedan od najpoznatijih je i francuski manikir sa minimalnim belim delom na vrhu nokta.

@glitter_cave Mini Micro French Tips In Glossy Black Gel Polish #minimicrofrench #minifrench #blacktips #biabfrench #glittercave #frenchtips #sultryblack #worthingbiab ♬ Beyonce – AMARNI
  • Shag Cut frizura

Bilo da vam je kosa kovrdžava ili ravna, možete vrlo lako imati ovakvu frizuru. Radi se o isprekidanom slojevitom izgledu kose koja je jako zahvalna za održavanje.

@noordabashh

don’t actually hit me i’m sensitive
♬ original sound – laly

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life