Pretraži

ZA ANDREJEVU BUDUĆNOST: Pošaljite 654 na 3030

Life
0
Photo: budihuman.rs

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Andreja Markovića (2017).

——————– Sponsored ——————–

Nakon uredne trudnoće i ocene deset na rođenju, nakon dva meseca roditelji primećuju blagu krivinu na Andrejevom kičmenom stubu. Posle niza pregleda, ustanovljena je dijagnoza maligna skolioza.

Nakon postavljanja gipsane ortoze na kičmeni stub, Andrejevo stanje se pogoršava – njegovo srce prestaje da radi i reanimiraju ga dva puta u 24 časa. Naredna dva meseca provodi na Institutu za majku i dete, gde se na intezivnoj nezi izborio za život tako što mu je u grlu plasirana kanila pomoću koje diše.

Borba za Andrejev život se nastavlja u inostranstvu, gde mu je neophodno više operacija growing roud – ugradnja rastućih šipki, koje je neophodno raditi na svake dve do tri godine. Cilj turskih lekara je da do prve operacije dođe što kasnije, tako da Andrej odlazi na svaka dva ipo meseca u Tursku, gde mu prave specijalne midere-ortoze i prate stanje kičmenog stuba, čija je trenutna krivina 71 stepen.

Omogućimo Andreju sredstva za niz operacija koje ga očekuju.

Pomozimo Andreju! Upišimo 654 i pošaljimo SMS na 3030. Njemu možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Za Andrejevu budućnost! Budimo humani!Photo: budihuman.rs 

Photo: budihuman.rs

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life