Search

Viralni TikTok recept koji je podelio mišljenja: Dok su jedni oduševljeni „kajgana palačinkom“, drugi je nazivaju najvećim kulinarskim ZLOČINOM (VIDEO)

Source:  IDJTV
|
Life
1
Foto: Tiktok printscreen/archivedchef

Društvenim mrežama proširio se recept za potpuno nov i nikad viđen način za pripremu mnogima omiljene poslastice – u pitanju su palačinke, ali u obliku kakav nije uobičajen za ovo jelo.

Naime, brojni korisnici Tiktoka već su se pohvalili svojim rezultatima nakon što su se poslužili viralnim receptom za palačinke, po kom one nemaju pravilan, okrugli oblik, već ih je potrebno u tiganju „umutiti“ poput kajgane, da bi se na kraju dobio obrok koji vizuelno zaista i podseća na kajganu, ali je obogaćen slatkim sastojcima kojima inače filujemo palačinke – kremom, voćem, šlagom, mlevenim keksom ili omiljenim topingom po želji.

@archivedchef the end result was👍🏼🥞😋✨ #ScrambledPancake #PancakeRecipe #BreakfastIdeas #Foodie #TikTokFood #CookingHacks #EasyRecipes #Yummy #FoodLovers #BreakfastInspo #Delicious #HomeCooking #QuickMeals #TikTokRecipe #FoodTrend#satire #jokes ♬ original sound – Archived Chef 🍯

Iako su neki bili oduševljeni novim načinom pripreme, tvrdeći kako je mnogo jednostavniji za pripremu, budući da ne morate da brinete o obliku palačinke ili tome da li ćete je oštetiti prilikom okretanja, drugi komentarišu da je u pitanju „velika šala“ i da omiljenu poslasticu ne treba „uništavati“ na ovakav način.

„Iskreno, ovo nije loša ideja! Hrskavije su od klasčnih“, „Ovo je genijalno, dobijete mnogo malih palačinki“, komentarisali su jedni, dok su drugi bili neprijatno iznenađeni i razočarani rezultatom:

„Ovo je zločin!“, „Ne želim da odgledam video do kraja“, „Ovo boli“, „Nikada ne bih ovako uvredio prave palačinke!“, samo su neki od komentara ljubitelja tradicionalnog načina pripreme ove poslastice.

Ipak, pojedini korisnici Tiktoka tvrde da u ovom receptu „ne vide ništa novo i neuobičajeno“, budući da, kako navode, ova poslastica neodoljivo podseća na čuveni desert pod nazivom „Kaiserschmarrn“ koji potiče iz Austrije, gde se najčešće služi uz suvo grožđe ili brusnice.

Šta vi mislite o ovom načinu pripreme? Pišite nam u komentarima!

Comments (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Related posts

Latest from Life