Pretraži

VERILI SE? Kloi Kardašijan pružila drugu šansu Tristanu

Life
0
Photo: Instagram/khloekardashian

Kloi Kardashijan i Tristan Tompson su dobri, ali ne toliko da bi došli do veridbe još uvek.


Samo nekoliko dana nakon što je rođendan proslavila ružičastom temom, počele su se širiti glasine da bi zvezda "Keeping Up Vith Kardashians" mogla da bude verena za Tristana. Takođe nije pomoglo to što je Kloi nosila džinovski komad nakita na baš tom prstu dok je slavila sa porodicom i jako bliskim prijateljima.

Iako izvor kaže da stvari idu vrlo dobro između para, njih dvoje nisu vereni.

"Kloi izgleda vrlo zadovoljna tamo gde su stvari trenutno. Čini se da je predan i da je promenio", govori insajder za strane medije. "Očigledno je da Kloi okleva i ide veoma sporo. Vreme koje su imali zajedno tokom karantina bilo je vrlo posebno i značajno."

Izvor je nastavio, "Kloi shvata kada se Tristan vrati u košarku i na putu, sve će se promeniti. Ona ne forsira i samo uživa u tome da ga trenutno ima u blizini i u porodici."

  Drugi izvor je dodao da je par „srećan zajedničkim roditeljstvom“ i da svaki trenutak vole svoju ćerku Tru Tompson.

Kad je bio poseban dan Kloi, fanovi pop muzike nisu mogli a da ne primete zamišljenu rođendansku poruku koju je podelio Tristan.

"Sad sam dovoljno mudar da znam, ušli ste u moj život da mi pokažete šta znači biti neverovatna osoba. Cenim kako sam u stanju da učim i rastem zbog tebe", napisao je NBA igrač na Instagramu . "Zahvaljujem Bogu na divnoj i ljubavnoj ženi koja si svima, posebno našoj ćerki Tru. Zaslužila si ceo svet Koko! Tru i ja te volimo, mama."

Kloi kasnije odgovorila pišući: "Avvv ovo je slatko! Hvala TT."

Kloi započinje svoju novu godinu na zahvalnoj nozi. Okružena porodicom i prijateljima, uključujući brata Roba Kardašijana, Dobra američka dizajnerka se sigurno zabavila sa onima zbog kojih se oseća najbolje.

"Kakva bajkovita vrsta rođendana !!!" napisala je na mreži. "Nemam pojma kako je ispao ovako savršeno."

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life