Pretraži

VELIKA TRAGEDIJA: Holivudski glumac slučajno ubio koleginicu na snimanju filma

Life
0
Screenshot: Youtube/Good Morning America

Incident se dogodio na snimanju jedne scene u improvizovanoj crkvi u Novom Meksiku.

Hačinsova je nakon ranjavanja helikopterom odvezena u bolnicu Univerziteta u Novom Meksiku, gde su konstatovali njenu smt. Souza je kolima hitne pomoći prebačen u regionalni medicinski centar "Kristus St. Vinsent", gde je zbrinut zbog povreda.

Halina je preminula od prostrelne rane u 42. godini života.

Do nesreće je došlo zbog nepravilnog korišćenja filmskog oružja, navodi se u saopštenju produkcije filma "Rust".Kako mediji prenose, Boldvin je navodno potegao filmski pištolj i tom prilikom su pogrešno bili iskorišćeni meci, odnosno ćorci, koji se koriste na snimanjima. Međutim, istražitelji tvrde da je do toga došlo prilikom snimanja scene u kojoj je korišćen rekvizit vatreno oružje.

U toku je istraga kako bi se saznalo koja vrsta metaka je tom prilikom upotrebljena.

Halina Hačins, koja je usmrćena na snimanju, rođena je 1979. u Ukrajini. Ona je odrasla u sovjetskoj vojnoj bazi u Arktičkom krugu. Završila je Kijevski nacionalni univerzitet i diplomirala je međunarodno novinarstvo, a nakon toga je počela da radi na britanskim dokumentarnim produkcijama kao istraživački novinar. Halina se potom preselila u Los Anđeles i diplomirala na Konzervatorijumu Američkog filmskog instituta 2015. Radila je kao snimatelj 2018. u laboratoriji "21st Century Fox DP", a godinu dana kasnije proglašena je zvezdom u usponu u časopisu "American Cinematographer".

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life