Pretraži

UŽIVA U BRIZBEJNU: Romana se javila iz imigracionog centra

Life
0
Photo: Instagram/romana_panic

Ona je, podsećamo, uhvaćena sa svojim dečkom Filipom kako je pljačkala bankomate po Brizbejnu, zbog čega je i završila u zatvoru. 

Pevačica je bila u zatvoru od 25. juna, a osuđena je na godinu dana zatvora, dok je Filip osuđen na 18 meseci, s tim što je ona obavezna da u ćeliji provede 60 dana uz pravo na prevremeni otpust posle odslužene dve trećine kazne. S obzirom na to da nije pravila prekršaje i primereno se ponašala u zatvoru, Panićeva je puštena iz zatvora i sada je u imigracionom centru.Nakon izlaska iz zatvora pevačica je smeštena u centar za migrante, gde čeka deportaciju za Beograd, dok je njen dečko, Filip Mrkaljić, još uvek je na robiji u Brizbejnu. Odmah nakon izlaska iz zatvora, Romana se javila svojim pratiocima i pokazala im okolinu gde se trenutno nalazi.

Podsećamo, prilikom pretresa stana koji su krimi par koristili u inostranstvu, policajci su pronašli čitavu mehanizaciju koju su koristili za pljačku bankomata – uređaj se "skiming", kartice za skladištenje podataka na kojima su snimci klijenata na bankomatima, lične bankarske podatke za klijente i alat za instaliranje uređaja. Pronađeni su i snimci zabeleženi s kamere postavljene na jednom bankomatu, ali i 23.500 australijskih dolara.

Oni će morati da vrate novac koji su protivpravno prisvojili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Romana se javila iz imigracionog centra

@ estrada.srbija је поделио/ла објаву дана 3. Авг 2020. у 1:24 PDT

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life