Pretraži

TRI PROVERENA POTEZA: Naučite kako da se svidite nekome na prvi utisak

Life
0
Photo: pixabay.com

Hteli mi to da priznamo ili ne prvi utisak je veoma bitan pri upoznavanju nekoga, bilo da idete na dejt sa nekim ili na poslovni sastanak. Ako želite nekoga da oborite sa nogu pri prvom susretu isprobajte ova tri pravila i dobićete odlične rezultate.

——————– Sponsored ——————–

Prvi utisak je najvažniji kada hoćemo s nekim da ostvarimo emotivni kontakt i često mladi ljudi ostave pogrešan utisak i time zauvek upropaste priliku koja im se ukazala. Evo kako da ostavite najbolji mogući prvi utisak na nekoga:

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

1. Zaboravite na telefon

Sigurno znate osećaj kada ste sa nekim u društvu, a on stalno proverava telefon, pogotovo kada je reč o dejtu. Zato, ako planirate da ostavite dobar utisak na nekoga ostavite telefon u džepu ili torbi.

2. Preuzmite inicijativu

Umesto da čekate da se sastanak završi da biste se dogovorili za sledeći, na licu mesto dogovorite mesto i vreme za sledeće viđanje. Ovaj potez će vam provereno osigurati dodatne bodove, pogotovo kod muškog dela populacije.

3. Pričajte o neuspelim pozivima na dejt

Na prvom dejtu nikako ne pričajte o bivšima, ali slobodno možete da govorite o osobi koja vam se nabacivala. Najbolje bi bilo da pričate o nekim neuspešnim pozivima na dejt, tako ćete stvoriti utisak da je veće zanimanje za vas i suprotnom polu ćete odmah postati zanimljiviji.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life