I bivša kraljevska nutricionistkinja Dženifer Hanvej progovorila je o prednostima Kejtinog smutija.
– Možete potrošiti stotine i stotine funti na tretmane kože, proizvode i njegu lica, ali ako se ne hranite kako treba, nikada nećete moći da iskoristite njene prednosti jer mi smo ono što jedemo – objasnila je ona.
Kejt inače u taj svoj smuti stavlja kelj, spirulinu, matču, spanać, zelenu salatu i voće.
– Sve, od kelja do lisnatog povrća, zaista je izvrstan izvor hranljivih materija. Ovaj smuti prepun je antioksidanasa koji se bore protiv oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima i toksina iz okruženja koji nam kradu prirodni sjaj – zaključila je Dženifer, a piše story.hr.
Stručnjaci su podelili recept za zeleni smuti s kruškom, đumbirom i avokadom koji ženama može pomoći da postignu prirodan sjaj i ostanu u dobroj formi. Zdravi smutiji mogu smanjiti potrebu za grickalicama između obroka tako da se duže osećamo sitima.
Zeleni smuti s kruškom, đumbirom i avokadom
Sastojci:
200 ml kokosove vode
pola avokada
1 kruška
1 kašika sveže isceđenog limunovog soka
1 šaka spanaća
1 cm naseckanog korena đumbira
2 sveža korijandera
Priprema:
Stavite sve u blender i izmiksajte.
Kejt uz ovaj smuti voli da doručkuje ovsene pahuljice koje je dugo drže sitom i daju joj dovoljno energije za sve obaveze oko troje dece i kraljevskih dužnosti, ali i za vežbanje.
Comments (0)
There are no comments. Be the first and leave a comment.