Pretraži

Sviđa vam se, a niste sigurni da li oseća isto? 6 JASNIH pokazatelja da vaša simpatija nije ravnodušna prema vama

Izvor:  IDJTV
|
Life
0
datum i sat srodna duša
Credit: Monkey Business 2 / Shotshop GmbH / Profimedia

Ako vam se dugo sviđa neka osoba, ali niste sigurni šta oseća prema vama i nemate hrabrosti da je direktno pitate, ovi pokazatelji su jasan znak da i ta osoba gaji osećanja prema vama.

Ljubav može biti najlepša, ali nažalost i najmučnija stvar. Sigurno vam se mnogo puta desilo da vam se sviđa neko, a da niste sigurni da li on isto oseća prema vama.

Razlozi za to mogu biti različiti, nekada ljudi ne znaju na pravi način da izraze emocije prema drugima, nekada se plaše da to urade, a nekada prosto daju dvosmislene znakove. Sa druge strane nekada može biti problem i u vama. Nekada smo toliko zaljubljeni da ne možemo da prepoznamo šta je stvarnost, a šta je samo u našoj glavi, ili kako se kaže „budemo zaslepljeni od ljubavi“.

Upravo zbog toga predstavljamo vam znakove koji vam mogu biti jasni pokazatelji da neko ima emocije prema vama.

 

@andreeavvaida it’s the little things..🤍 #fyp #foryou #love #lovestory #lover #loveyou #couple #couplegoals #couples #rain #cute #aesthetic #fun #happy #happiness #beautiful #romance #romantic #dance #dancingintherain ♬ iris – 🫥

1. Kopira vas

Reči mogu da varaju, telo malo teže. Ako šetate zajedno, možete da proverite na primer da li ponavlja vaše pokrete, na primer dotaknite kosu, ili ako ste na piću uzmite piće u ruku i vidite da li i on radi isto.

2. Menja tonalitet glasa

Kada prema nekome osećamo privlačnost, nesvesno menjamo ton i način koji se obraćamo toj osobi. Prosto želimo da privučemo pažnju te osobe, makar i nesvesno, tako da će se u ovakvim situacijama muškarcima najčešće produbiti glas, dok će se devojkama povisiti.

3. Kontakt očima

Ovo je možda i najbolji način da proverite da li se sviđate nekome. Kažu da su oči ogledalo duše, pa se kroz njih mogu pročitati osobe, međutim ono o čemu mi pričamo je sinhronizacija pogleda. Da li ste nekada primetili da neko toliko uskladi pogled sa vama da krenete u isto vreme da trepćete, a kada pogledate jedno ka drugom oseti se neverovatna tenzija.

Credit: von Lieres / Shotshop GmbH / Profimedia

4. Jasno je u nekom trenutku naglasio da je solo

Ovo je takođe jako dobar pokazatelj, jer zašto bismo nekome ko nas ne poznaje pričali o svojim privatnim stvarima osim ako specijalno ne želimo da ta osoba zna te stvari. Kao na primer da smo solo i da smo na raspoloženi da uplovimo u novu vezu.

5. Ne koristi telefon u toku razgovora

Telefoni su danas sastavni deo života, i premda nije baš pristojno da koristite telefon dok pričate sa nekim ipak se gotovo svima desi da barem pogledamo telefon, da vidimo da li imamo neka nova obaveštenja, međutim kada nam se neko sviđa toliko postajemo udubljeni u razgovor da zaboravimo da postoji svet izvan toga.

6. Otkriva ti neke stvari o sebi koje ne govori drugima

Kada vam se neko sviđa želite da se u potpunosti povežete sa tom osobom, da upoznate i vi nju, ali i ona vas. Upravo zbog toga uhvatićemo sebe kako joj govorimo stvari koje retko kome govorimo, jer smo nekako stekli poverenje u tu osobu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Life