Pretraži

Survivor uskoro na Nova S

Life
0
Photo: Promo

Prepun iznenađenja i preokreta, Survivor je show koji gledaocima pruža najveće televizijsko uzbuđenje, a bazira se na napetim izazovima iskušenja i izdržljivosti u kojima samo najspremniji mogu da opstanu!
 
Odvažni kandidati avanturističkog duha će blagodati modernog života zameniti boravkom na egzotičnoj Dominikanskoj Republici gde će ispitati svoje fizičke i psihičke granice, a neki od zadataka sa kojima će se svakodnevno suočavati biće pribavljanje vode i hrane za svoje oskudne obroke kao i pravljenje sopstvenog skloništa. 
 
Iako će u show doći kao stranci, kandidati će biti primorani da se udruže i upotrebe svoju kolektivnu inteligenciju kako bi preživljavanje bez ikakvih savremenih pogodnosti učinili malo lakšim. Na mikro lokaciji koja je izolovana od ostatka sveta, kandidati će se svakodnevno suočavati sa zahtevnim izazovima koji će testirati široki spektar njihovih fizičkih i mentalnih sposobnosti. 
 
Plivanje, trčanje, testovi izdržljivosti i rešavanje zagonetki samo su neki od intenzivnih zadataka koji će zahtevati fokus i potpunu predanost kandidata, a sve sa ciljem da steknu imunitet koji ih štiti od eliminacije, ali i osvoje nagrade koje mogu znatno olakšati njihov boravak na ostrvu.
 
Izloženi surovim uslovima na nepoznatom terenu sa minimalnim sredstvima za život, kandidati će pokušavati da nadmudre, nadigraju i nadmaše jedni druge kako bi izbegli eliminaciju, a ključni faktori za uspeh su motivacija, snaga i izdržljivost. 
 
Ali, samo oni kandidati koji su spremni da nadmaše sami sebe mogu da osiguraju sopstveni opstanak, pobedu i novčanu nagradu u igri iskušenja koju donosi Survivor.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life