Pretraži

STIDELA SAM SE SEBE: Kamila Kabeljo priznala da boluje od anksioznosti

Life
0
Photo: Instagram/camila_cabello

Naime, Kamila je priznala da već neko vreme pati od anksioznosti i opsesivno-kompulsivnog poremećaja. 
 

Pevačica je otkrila da se dugo stidela svog problema i nije želela da govori o tome da drugi ne bi pomislili da je slaba. 

 Ona je objasnila da je svoj problem pokušavala da reši uz pomoć svoje majke, koja joj je konstantno pružala podršku, a koja joj je bila preko potrebna.

– Plakala sam u automobilu i razgovarala sa mamom o tome koliko me muči anksioznost i OCD. U hotelskoj sobi smo čitale knjige o ovom poremećaju, jer sam bila očajna i trebala mi je uteha. Sve vreme sam doživljavala užasnu, nemilosrdnu teskobu zbog koje je sve bilo teško – napisala je pevačica u kolumni za  "Wall Street Journal" i dodala da se stidela ovoga. 

Photo: Instagram/camila_cabello

Photo: Instagram/camila_cabello

– Stidela sam se svog stanja i odbijala sam da pričam o njemu jer sam želela da ostavim utisak snažne žene. Moj život na društvenim mrežama nije moj stvarni život. Iza blještavih nastupa i luksuznog života krila se jedna velika tajna, ali nisam želela da ljudi koji su verovali u mene i moje sposobnosti pomisle da sam slaba.

Na kraju, pevačica je zaključila da je naučila da živi sa svojim problemom koji ju je dugo sputavao.

  • Pre je bila nešto što mi je oduzimalo život i moj humor, kreativnost, radost, poverenje u samu sebe i druge stvari. Znam da bolest samo želi da me zaštititi, ali joj ne dajem puno pažnje. I sigurno joj više ne dopuštam da umesto mene donosi odluke

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life