Pretraži

Sećate se dečaka Herkulesa čije fotke su obišle svet? Danas ima 27 godina i ljudi ne mogu da veruju šta mu se desilo (FOTO)

Life
0
Photo: Instagram/richardsandrak

Ričard Sandrak je rođen 1992. godine u Ukrajini, odakle su se njegov otac Pavel i majka Lena ubrzo nakon toga preselili u SAD. Kada je imao 11 godina Ričard se proslavio kako dečak sa telom bodibildera i bio je proglašen najsnažnijim dečakom na svetu. Mediji su ga nazvali "Mali Herkules" i predviđali mu blistavu budućnost holivudskog snagatora.

——————– Sponsored ——————–


Ričardovi roditelji su govorili da je počeo da trenira još kada je ima 3 godine, a njegov izgled, već sa 10 godina, je mnoge ostavljao u šoku budući da to nije izgled kakav je trebalo da ima dečak njegovih godina.Iako su roditelji tvrdili da ga niko nije terao da trenira, već je to video od njih i sam počeo, Ričard je svakog dana radio 600 sklekova i 300 čučnjeva po treningu koji mu je prepisao otac. koji mu je bio i trener. Kako se kasnije ispostavilo, on je za svog sina napravio zatvor u kojem ga je spartanski trenirao, pri čemu mali Ričard nije ni bio svestan toga da to nije normalan život jednog dečaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Am I strong

A post shared by Ricah Sandrak (@richardsandrak) on Aug 7, 2013 at 3:59am PDT


Međutim, ova "idilična" porodica se raspala nakon što su krenuli finansijski problemi, a Pavel se odao alkoholizmu i krenuo da gubi kontrolu. Jedne večeri je fizički nasrnuo na suprugu, slomio joj nos i ruku i pretio da će pobiti celu porodicu. Ričard je bio taj koji je pozvao policiju i Pavel je završio u zatvoru pod optužbama za porodično nasilje.

Nakon snimljenih nekoliko neuspešnih filmova, Ričard se povukao iz javnosti. Danas ima 27 godina i ne bi se reklo da je "ispunio svoju sudbinu", već radi kao kaskader za Universal Studios u Holivudu i ne izgleda ni približno kao nekada.


 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life