Pretraži

REČI KOJE ĆETE ZAUVEK PAMTITI! Najuspešnije žene na svetu su otkrile tajnu svog uspeha!

Life
0
Photo:Instagram/Ellen/Beyonce/Oprah

Uspešne i ostvarene žene u šou biznisu postale su inspiracija drugim ženama širom sveta, iz različitih sfera i oblasti. Madona, Bijonse, Opra i brojne druge žene koje su stekle svetsku slavu a usput zaradile i mnogo para, vodile su se stavovima koje su nesebično podelile sa svima u želji da motivišu. 

——————– Sponsored ——————–

– Ne volim zonu komfora!  Čim postignem jednu stvar odmah sebi postavljam viši cilj. Tako sam i dospela ovde gde sada jesam.

Bijonse je jedan od najprodavanijih i najbogatijih izvođača. Preko dvadeset godina je u poslu i zajedno sa suprugom Džej Zijem je izgradila imperiju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Feb 10, 2019 at 1:00pm PST

– Mnogi ljudi se plaše da izgovore šta žele! Zato i nemaju ono što žele.

Madona važi za ikonu pop kulture. Njen uticaj na muzičku scenu i šou biznis je i dan danas vidljiv. Madonino bogatstvo se procenjuje na preko 500 miliona dolara. 

– Ono u šta sam sigurna je da kada radiš ono što te ispunjava, sve ostalo će doći samo po sebi.

Opra Vinfri je najpoznatije TV lice na planeti. Počela je kao novinarka na terenu a onda je od svog imena napravila brend. Opra danas ima veliki uticaj na populaciju u Americi, što je dokazala kada je uoči izborne kampanje ugostila Baraka Obamu čiji se procenat glasača nakon toga povećao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Extra extra love today #NationalDogDay

A post shared by Oprah (@oprah) on Aug 26, 2015 at 7:59am PDT

– Kada preuzmeš rizik tada naučiš da će biti i period kada ćeš uspeti ali i period kada ćeš izgubiti. I jedan i drugi su jako bitni.

Elen Dedženeris je defintiivno sa razlogom na listi najuspešnijih žena na svetu. Od komičarke do najplaćenije voditeljke, put je bio dug. Danas se njenog bogatstvo procenjuje na 450 miliona dolara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I can’t resist a scarf with these pom-poms. #EV1

A post shared by Ellen (@theellenshow) on Dec 7, 2018 at 4:23pm PST

– Neke žene odluče da prate muškarce a neke odluče da prate svoje snove. Ukoliko se pitate kojim putem trebate da krenete, setite se da se vaša karijera nikada neće probuditi jedno jutro pored vas i reći vam da vas više ne voli.

Lejdi Gaga je nedavno osvojila Oskara i ostvarila svoje snove. U jednom intervju je izjavila da je pre 15 godina bila u vezi sa dečkom koji joj je govorio da se to nikada neće dogoditi, na šta mu je ona odgovorila: Jednog dana ćeš u svakom kafiću u kojem budeš seo da popiješ kafu, čuti moju pesmu! 
 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life