Pretraži

PREKRŠILA STRIKTNA PRAVILA I SADA ĆE DA ISPAŠTA: Zbog ove haljine modelu preti stroga kazna (FOTO)

Life
0
Photo: Instagram/ngoctrinh89

Vijetnamski model Ngok Trinh (29) će ostati upamćena kao jedna od najupečatljivijih zvanica ovogoodišnjeg Kanskog festivala, iako za ovu devojku većina nikada nije ni čula.

——————– Sponsored ——————–

Ngok je privukla pažnju provokativnom haljinom koja malo šta ostavlja mašti i koja će je u Vijetnamu koštati kazne. Crna čipkasta haljina sa dubokim šlicovima je podelila javnost, a najviše je pogodila ministra kulture njene države. On je na sednici Narodne skupštine u Hanoju istakao da je haljina koju je manekenka i glumica nosila bila "neprikladna i da je izazvala javno ogorčenje" pa zato smatra da bi trebalo da bude kaženjena zbog kršenja zakona o javnoj pristojnosti.Model, koju inače zovu  zovu "kraljicom donjeg rublja", se nije izvinila zbog svoje haljine već je rekla potpuno suprotno prenosi VNEkpress.

– Dobila sam mnogo pohvala za izbor haljine. Ne zanima me da li je ljudi kritikuju jer sam se osećala lepo u njoj, što je ostavilo dobar utisak na crveni tepih u Kanu. Ne mogu da zadovoljim ceo svet.

Vijtenam inače naplaćuje novčane kazne svima koji u javnosti nose previše otvorenu odeću, a na spisku kažnjenih je najviše javnih ličnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤩🤩🤩

A post shared by Ngọc Trinh (@ngoctrinh89) on May 19, 2019 at 11:30pm PDT

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#cannesfilmfestival2019 #cannes2019 #redsteps #ngoctrinh

A post shared by Ngọc Trinh (@ngoctrinh89) on May 19, 2019 at 6:54pm PDT

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life