Pretraži

PRAVI KUĆU U SELU: Miloš Biković kupio imanje u Srbiji blizu manastira

Life
0
Photo: Instagram/bikovic

Osim nekoliko ari zemlje, Biković je kupio staru kuću koja se nalazi u sklopu imanja, a ovih dana glumac uveliko priprema teren za izgradnju novog doma u kom planira da provodi mnogo vremena.

  • Biković je deo karantina proveo na selu, a iskoristio je i nekoliko dana da poseti svoga brata Mihaila, igumana Manastira Jovanja. Tih nekoliko nedelja u prirodi, daleko od gradske buke i gužve, imalo je pozitivan uticaj na Miloša, te je nedavno zbog toga kupio imanje baš u okolini Valjeva. Plan mu je da napravi kuću na selu, a budući da se njegovo imanje nalazi u neposrednoj blizini manastira, konačno će biti bliži svome bratu – rekao je za „Alo!“ izvor blizak Bikoviću i objasnio da se glumac uveliko sprema da počne da gradi kuću na imanju.


-Budući da je kupio imanje sa starom kućom i okućnicom, Biković je odnedavno počeo sa pripremnim radovima za izgradnju novog doma. Angažovao je nekoliko majstora, sa kojima je srušio staru kuću, a uskoro će na tom mestu početi radovi na izgradnji nove – dodao je izvor i objasnio da je popularni glumac rešen da veći deo vremena koje bude provodio u Srbiji provede baš na selu.

-Dok je trajalo vanredno stanje u našoj zemlji, Miloš je shvatio da je vreme koje je proveo na selu neprocenjivo. Zbog toga je rešen da čim se steknu uslovi, počne da gradi svoj novi dom upravo tamo. Već je zamislio kako će sve da izgleda, a uskoro će i svoje ideje saopštiti i arhitekti, koji će sve to preneti na papir – kazao je izvor.

Miloš nije želeo da priča o tome za medije.

-Nemam komentar, hvala na razumevanju – rekao je on.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life