Pretraži

PORODILA SE: Kejti Peri i Orlando Blum dobili devojčicu

Life
0
Photo: Instagram/orlandobloom

Planetarno popularna muzička zvezda se porodila, a očigledno je da nije bila suptilna kada je reč o imenu budućeg deteta. Naime, vlasnica hita ,,Daisies" je baš tako ime dala svom detetu: Daisy Dove Bloom. 

Pevačica i njen verenik Orlando Blum, koji su ambasadori Dečijeg fonda Ujedinjenih Nacija, pustili su UNICEF da predstavi njihovu radost koju proživljavaju, iako nisu puno detaljisali o samim detaljima o rođenju. 

  • Plivamo u ljubavi i zahvalni smo na zdravom dolasku naše ćerke – izjavio je par za agenciju Ujedinjenih nacija. 


  • Zajednice širom sveta i dalje imaju manjak zdravstvenih radnika i svakih jedanaest sekundi umre trudnica ili novorođenče, uglavnom od uzroka koji se mogu sprečiti- rekao je bračni par, pa su zatim nastavili.

  • Od COVID-19, mnogi drugi životi novorođenčeta su u opasnosti. Kao roditelji novorođenčeta, ovo nam slama srce – rekli su oni. 

Pri i Blum kreirali su stranicu za donacije kako bi podržali UNICEF u "proslavi srca kakvog znamo da naša kćerka već ima".

Pevačica je početkom ove godine podelila vest da je trudna, a u intervjuu za strane medije je podelila kako ju je majka upropastila i Bloomovo iznenađenje u trudnoći.

Pevačica je planirala da otkrije vesti o bebi svojoj majci na isti način kao što je to uradila i sa prijateljima: stavljanjem najave na etiketu vina i zatim polanjanjem.

Kejti je rekla da će vino "doneti na večeru ili nešto slično" u stilu:" Evo jedne lepe boce vina ", a onda bi oni kasniej imali reakciju na to.

Ali to se nije tako desilo sa majkom. "Moja mama, bilo je tako čudno, nisam dobila priliku da to učinim, jer je upravo ona prišla i gledala u vino, što nikad ne radi, i izgledala je kao: 'Šta je ovo?' I tako se dogodilo ", rekao je ona.

  • Valjda mame imaju intuiciju za razliku od bilo koje druge – zaključila je Kejti.

Ali, sa fanovima je bila drugačija priča. Njima je to otkrila u svom spotu koji je izašao u martu ove godine, gde se jasno moglo videti da ima trudnički stomak. 

Pevačica je intervjuu koji je dala u junu rekla da se nada da njena ćerka oseća njenu muziku. 

  • Nadam se da moje buduće dete nema ograničenja ni o jednom svom snu, o onome što želi da bude, ili onome što misli da jeste- rekla je pevačica novinaru. -Može se mijenjati kad god poželi. Može isprobati sve ako želi, smisliti šta odgovara. I zato mislim da je ta pesma važna za mene i važna za nju- dodala je.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life