Pretraži

POMOZITE MILOŠU: Mladić iz Zrenjanina je dva puta pobedio tumor na mozgu, a sada se ponovo vratio! Ovo je njegova priča (VIDEO)

Life
0
Screenshot: Youtube/Gutesa Milos

"Moje ime je Miloš Guteša, imam 29 godina i do sada sam pobedio tumor mozga dva puta. Za treći put, trebaće mi vaša pomoć".

——————– Sponsored ——————–


Ovim rečima svim humanim ljudima obraća se mladić iz Zrenjanina koji se trenutno nalazi na lečenju u Frankfurtu, gde čeka rezultate testova koji bi trebalo da odrede dalji tok lečenja.

Miloševa borba za život počela je pre šest godina, kada mu je dijagnostikovan tumor mozga. Tada mu je hitno urađena prva operacija na otvorenom mozgu, u Kliničkom centru Vojvodine, u Novom Sadu, gde su mu uklonili tumor.

Posle prve operacije se dobro oporavio, živeo je zdrav život, bavio se sportom i nastavio je studije na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu. Medicinski nalazi 2015. godine potvrdili su da nema tumora i Miloš je započeo novu životnu priču s nadom da će iza sebe ostaviti loše poglavlje.

Međutim, loše vesti stižu početkom ove godine – rak se vratio. U martu je usledila još jedna hitna operacija na istoj klinici. Nekoliko meseci kasnije Miloš se, po treći put, susreo sa istim simptomima i istom bolešću.

Pogledajte video u kojem Miloš govori o svojoj velikoj bici protiv opake bolesti i pomozite da je ponovo pobedi.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life