Pretraži

POČINJE DA BUDE TUŽNO: Ed Širan otvoreno o svojim problemima sa alkoholom

Life
0
Ed Širan
Screenshot: Youtube/Ed Sheeran

Tokom intervjua za strane medije, Ed Širan se osvrnuo na njegov nezdravi način života tokom turneje koju je imao 2015. godine.

"Za mene je bilo svejedno da li je zbog loše prehrane, pića, jednostavno tada uopšte nisam video sunčevu svetlost, pa sam se odlučio za turneju. Oh, i nisam vežbao", prisetio se dobitnik Gremija.

"Ja bih ostajao gore i pio celu noć. Autobusi bi parkirali ispred arena i spavao bih u autobusu ceo dan, a onda bih se probudio i izašao, odradio koncert, popio, vratio se u autobus. Nisam video sunčevu svetlost otprilike četiri meseca. U početku je sve zabava i igra, sve je to rock and roll, a onda počinje postajati samo tužno. Dakle, mislim da je to verovatno najniže što sam ikada bio", dodao je Širan.

Izvođač numere "Perfect", koji je već najavio da se ponovo posvećuje muzici, rekao je da su mnoge njegove lične borbe proizašle iz "veoma, veoma zarazne ličnosti."

"Trenutno čitam knjigu Eltona Džona i toliko je stvari koje je učinio i ja", objasnio je. "Rekao bi:" Samo bih otišao na sladoled i pojeo četiri deserta dok ga ne bacim", i rekao sam:" Oh, već sam to radio. " " "Ili njegovi martini pijuci", dodao je Širan, "gde vidi koliko martinija može da popije. " I ja sam to već radio ranije – govorio sam."

Ed je priznao da mu ej teško da bude umeren, pogotovo kada su u pitanju hrana i piće. 

"Mislim da je sa zavisnošću jednostavno teško biti umeren, ali umerenost je ključna", rekao je. "Prekriven sam tetovažama i ne radim stvari polovično, tako da ako popijem, nekako nema smisla da popijem samo čašu. Radije bih popio dve boce vina." "Nekad su me zvali Tedi sa dve večere jer sam naručivao dva obroka i jeo to. Tada počnete da dobijate na težini i mrzite kako izgledate. Stvari poput šećera, slatkih stvari, bezvredne hrane, kokaina, alkohola, više se osećate dobro, ali to vam je zapravo najgore. " "U osnovi, sve umereno", savetovala je zvezda. "Vežbanje zaista može pomoći. Osećate se bolje, ali isto tako počnete izgledati bolje, a kada izgledate bolje, gledate se u ogledalo i izgledate kao:" Oh, možda se danas ne mrzim. " "

Na kraju, Širan zaslužuje svoju sada suprugu jer mu je pomogla da se fokusira na srećan i zdrav životni stil. "Često vežba, pa sam krenuo trčati s njom", rekao je. "Ona jede prilično zdravo, tako da sam počela i da jedem prilično zdravo sa njom. Ona ne pije toliko, pa ne pijem ni ja. Mislim da je sve to promenilo situaciju u kojoj sam bio."

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life