Pretraži

PEVAČICI ODREĐENA ZABRANA PRILASKA PUKOVNIKU: Ljupka Stević udarila bivšeg, policija joj oduzela pušku

Life
0
Photo: Instagram/ljupkastevic

Ljupka je izgrebala Simićeve autmobile i izbušila gume, a onda je otišla u njegov stan, gde je Dragiša ležao, i udarila ga pesnicom u glavu. Pukovnik je tada izašao iz stana i taksijem odjurio u nepoznatom smeru, piše Blic.

Pevačica je posle toga završila na VMA, gde je imala intervenciju, jer joj je ruka bila krvava od udaranja i lomljenja prozora na vozilima.Pripadnici policije su Stevićevoj oduzeli pušku, koju su pronašli prilikom pretresa njenog automobila. Takođe u policijskom izveštaju piše da je pevačica popila više tableta za smirenje, navodi pomenuti medij.

  • Anamnestički pacijentkinja daje podatak da je popila više lekova za smirenje od 6 mg. Tablete je popila nakon stresne situacije. Na desnoj podlaktici je posekotina glatkih ivica i distancira se od suicida. Bila je svesna na pregledu. Dijagnoza je predoziranje lekovima bez ispunjene kliničke slike. Nakon terapije i opservacije je svesna i stabilna. Nema indikacije za daljim toksikološkim lečenjem. Potreban pregled vaskularnog hirurga – stoji u izveštaju.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Avgust a u srcu jesen 🍁🍁🍁

A post shared by Ljupka Stevic (@ljupkastevic) on Aug 4, 2020 at 7:34am PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life