Pretraži

OTMENI SPOJ BOJA: Izaberite neku od ovih kombinacija i nećete pogrešiti

Life
0
prijateljstvo, devojke, šoping, sreća, horoskop, astro
Foto: Lev Dolgachov / Alamy / Alamy / Profimedia

Već je dobro poznato da nije neophodno trošiti velike sume novca na luksuzne stvari, već samo treba znati kombinovati prave komade u pravim bojama kako biste se osećali otmeno i moćno.Ukoliko vam je upravo ovo cilj, nudimo vam kombinacije boja uz pomoć kojih ćete uvek izgledati skupo i one mogu biti vaša vodilja pri kupovini ovog proleća i leta.

1. Crna i bela 

Iako je definitivno prva asocijacija na leto šarenilo boja i puno aksesoara, postoje neki neprevaziđeni klasici kao što su crna i bela boja. Ove sezone, brojne luskuzne marke su na svojim pistama prikazale upravo monohromatski izgled, sa dominacijom bele boje u odnosu bele i crne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emna Sellimi (@emnitta)

2. Narandžasta i krem

Proleće i leto je vreme kada svetlija nijansa mandarine dočeka svoj trenutak. Svoj puni potencijal ova boja doživi ukoliko se kombinuje sa krem nijansama, na taj način ćete dobiti luksuznu privlačnost.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monikh (@monikh)

3. Plava i žuta

Znamo da kombinacija ove dve boje na prvu ne zvuči idealno i čini se kao rizičan potez, ali ukoliko se dominantna žuta ukombinuje sa puderastim, mekim, plavim tonovima, kao što je na primer boja ispranog teksasa, dobićete potpuno šik izgled.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Ross (@naaomiross)

4. Bela i zelena

Univerzalna, a definitivno klasična i elegantna, bela je savršeni partner mnogim bojama. Uparivanje sa vibrantnim bojama, kao što je na primer zelena, učiniće vaš izgled skupim, ali u trendu.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Basma Kahie (@basma_k)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life