Pretraži

OČARALA ANĐEOSKIM GLASOM: Život beskućnice se potpuno promenio kada su je policajci snimili kako peva (VIDEO)

Life
0
Screenshot: Twitter/LAPDHQ

Poslednjih dana društvenim mrežama se munjevito širi video beskućnice iz Los Anđelesa koja je svojim glasom očarala policajce. Nakon što je snimak objavljen na Tviter nalogu policije Los Anđelesa ceo svet je želeo da sazna ko je tajanstvena žena sa anđeoskim glasom.

——————– Sponsored ——————–


– Četiri miliona ljudi Los Angeles zove svojim domom. Četiri miliona priča. Četiri miliona glasova… Ponekad morate zastati i poslušati jedan glas kako biste čuli nešto predivno – napisali su uz snimak. 


Nakon toga, novinari suotkrili da se žena zove Emili Zamurka i ima 52 godine. Rođena je u Rusiji, a u muzičkoj školi je učila da svira violinu i klavir. U Ameriku je stigla sa 24 godine gde je davala časove violine. Uskoro su je snašli zdravstveni problemi i ogromni bolnički računi, a zarađivala  je svirajući na ulici. Nakon što joj je ukradena violina vredna 10.000 dolara, izbačena je iz stana na ulicu.

– Spavala sam gde god sam mogla, ulice su bile sigurne, Bog me štitio – rekla je Emili u jednom intervjuu.

Kada su je policajci otkrili celom svetu, pokrenuto je nekoliko humanitarnih akcija kako bi se skupila pomoć za nju, a već su počele i da joj stižu ponude za nastupe.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life