Pretraži

O OVOME BRUJI HOLIVUD: Džoni Dep se suočio sa bivšom suprugom na sudu

Life
0
Screenshot: Youtube/ TheEllenShow

Glumac Džoni Dep počeo je parnicu protiv britanskog tabloida i već su isplivali detalji iz privatnog života holivudske zvezde i njegove bivše supruge Amber Hard.

Zvezda filmova 'Pirati s Kariba' tužio je izdavača tabloida Sun za članka iz 2018. u kojemu ga je nazvao 'mlatiteljem supruge'.

Na početku suđenja glumac je priznao da je Amber nanio puno bola, kao i da je "uzimao sve moguće droge".

  • Moje iskustvo s alkoholom i stimulansima započelo je u ranoj mladosti. Nisam imao stabilan i siguran porodični život, bilo je mnogo nepirijatnosti u kući. Sećam se da me majka jednom zamolila da joj uzmem tablete za smirenje… Kad mi je bilo otprilike 11 godina, sinulo mi je da ti lekovi smiruju živce, pa sam ih doneo kući i popio, to je bio jedini način da umanjim svoju bol", svedočio je glumac.


Međutim,  na sudu je negirao tvrdnje da ima tendenciju prema destruktivnom i nasilničkom ponašanju. Glimac je rekao kako je Amber bila ta koja je njega opetovano udarala po licu i razrezala mu prst gađajući ga flašom votke, a optužbe da je on nju podvrgavao mučenju i drugim zlostavljanjima nazvao je "bolesnima i potpuno neistinitima".

Moja bivša supruga opsesivno me kontrolisala i bila je verbalno agresivna – izjavio je glumac. Opisao je kako ga je Hard tokom jednog leta 2014. ili 2015. pogrdno nazivala "pi**om" i "beskičmenjakom" jer je bežao od njihovih burnih svađa.

  • Tad je postala fizički nasilna i više puta udarila me po licu. Krenuo sam prema prednjem delu aviona kako bih se odmaknuo od nje, ali me je ona pratila i opet udarila u lice i glavu. Odgurnuo sam je od sebe, na krevet… Potom sam zgrabio jastuk i zaključao se u kupatilu, gde sam spavao celo vreme leta – tvrdiio je Džon.  Na sudu u Londonu u utorak su puštene i snimke iz 2015. na kojima se čuje kako Amber viče na Depa.

  • Udarila sam te, kakvo si jeno dete, jeno više odrasti – vrištala je glumica.

Advokatica Amber Herd, bivše žene Džonija Depa,ispitivala je glumca o bolnim temama.

Prvo ga je pitala o incidentu kada je uhapšen zbog napada na stražara. Džoni je tada imao 25 godina, a odgovorio je da je to – istina i da se jeste dogodilo.

Upitan jei vezano za incident kada je imao 31 godinu, kada je uništio hotelsku sobu zbog čega je hotelu morao da plati skoro 10.000 dolara. Glumac je i to priznao, ali je rekao da se ne seća kolika je tačno šteta bila, dodavši da je verovatno bilo reči o "nekoliko udubljenja".

Glumac je na sudu rekao da potvrđuje izjavu sa papira, "Probao sam svaku drogu do 14. godine", a onda je dodao da je probao "svaku vrstu droge poznatu čoveku".

Pitala ga je da li je koristio kokain, MDMA, ekstazi, Dep je rekao da je uzimao sve što je navela, kao i lekove na recept.

Glumac je istakao da ga je zlostavljanje u detinjstvu okrenulo protiv nasilja.

  • Zlostavljanje u detinjstvu okrenulo me je protiv nasilja. Biram da izbegavam konfrontaciju. Kada sam saznao da ću dobiti bebu 1998. godine, jedno od mojih obećanja bilo je da ću decu podizati upravo suprotno od načina na koji sam ja rastao – rekao je Džoni.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life