Pretraži

NOVI TREND: Frizure bez kojih nećete moću u novoj godini

Life
0
Photo: Pixabay

Riđe lokne

Najbolja stvar kod uvojaka i kovrdža svih vrsta jeste što neverovatno ističu boju.  Julie Cornejo, jedna od najboljih umetnika za kolorisanje, veruje da je klasična riđa hit za narednu sezonu.

Kosi paž

Imaš gustu kosu i bojiš se da je skratiš? Nema potrebe. Podšišani, kosi paž pravi je odgovor. Ovaj tip frizure šiša se sloj po sloj, stepenasto i može da bude vrlo atraktivan ako se poigravaš sa talasima i kovrdžama.

– Kosi paž je odličan za gustu kosu, jer se zahvaljujući slojevitom šišanju napred zadrži volumen, a ipak pozadi frizura ne izgleda preglomazno – kaže Mia Emilio, viši stilista.Pažljivo nijansirana

Pažljivo nijansirana kosa je odličan izbor za vas, ako volite da vaša kosa bude odraz vašeg stila. Izaberite spektar koji želite na svojoj kosi, ili još bolje – odštampajte ga. Odnesite ga svom frizeru i pustite ga da se zabavi. Vi ćete takođe uživati u krajnjem rezultatu.

Klasični paž

Ravni paž, u svim svojim varijantama, vraća se na velika vrata u 2021. godini. 

Svi žele ovaj izgled koji je zabavan, drzak … i lak za održavanje – kaže Emilio.

Ove su frizure najbolje za ravnu ili talasastu, ali tanku kosu. Stvaraju veći volumen i puniji oblik glave. Ovu frizuru treba održavati i pritom naći frizera koji ume dobro da je napravi. Ali, kada jednom naučite da je održavate, videćete koliko je jednostavna.

Boja dima
Novi trend u 2021. nalaže da frizure sa egzotičnih ružičastih i zelenih pramenova, ove godine prelazimo na boju dima i plavu. U modi će biti svi pepeljasti i dimni tonovi, a posebno će atraktivna biti boja uglja.

– Pitajte vašeg stilistu koja će od ovih nijansi postići da izgledate mistično – savetuju stručnjaci.

Šiške na čelu

Trend za 2021: frizure sa kratkim šiškama! Frizura koje smo se užasavale kao devojčice, sada je pravi hit. Šiške koje padaju na čelo i ostavljaju pomalo pankerski utisak slažu se sa bilo kojom osnovnom frizurom i teksturom kose.
 Mnogi klijenti u poslednje vreme traže šiške jer im to omogućava da istaknu svoj stil i ožive svoj izgled – kaže Emilio.

S obzirom da su šiške jednostavan način da promenite frizuru tokom karantina, njih posebno preporučuju za sam početak 2021. godine.

Kosa do ramena

Ako ste dugokosi i želite to da promenite ove Nove godine, ali vas kratkoća klasičnog paža ipak plaši, dužina do ramena prava je opcija za vas.

– Još uvek je dovoljno duga da možete da je vežete u rep ili u punđu, a opet ste nešto promenili –  kaže Emilio.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life