Pretraži

„NISAM STIGLA DA UMESIM TORTU, ALI…“ Vesna Dedić pripremila rođendansko iznenađenje za svoje čitaoce

Life
0
Foto: Youtube printscreen/NovaS

Naša poznata voditeljka, novinarka i književnica Vesna Dedić ima veliki povod za slavlje.

Naime, Vesna je pre deset godina otvorila svoju izdavačku kuću, od čijeg osnivanja je objavljen veliki broj izdanja, a tokom 30 godina dugog staža napisala je brojne romane koji su oduševili milione njenih čitateljki.

Vesna je sada, kako bi obeležila veliki jubilej, pripremila iznenađenje za svoje verne čitaoce i najavila velike popuste na predstojećem Beogradskom sajmu knjiga koji će se održati od 21. do 29. oktobra, a na kom će se, kao i do sada, družiti sa posetiocima.

– Pre deset godina sam iako ništa nisam znala o preduzešnitvu otvorila Izdavačku kuću „Dedić“, objavila roman „Pola duše“ i zakupila četiri kvadrata na Sajmu knjiga u Beogradu. Stajala sam svakog dana od jutra do večeri i pisala posvete hiljadama čitateljki. Stajaću i na ovogodišnjem Sajmu knjiga od 10h do večeri, na štiklama, jer je Sajam knjiga za mene svečanost, i dočekivati čitateljke iz svih krajeva bivše Jugoslavije. Nemam statistiku koliko knjiga je objavila moja izdavačka kuća, ne znam i dalje da napišem fakturu, ali očigledno umem da pišem ljubavne romane jer statistika kaže da je bar neki moj naslov pročitalo nekoliko miliona, većinom devojaka, na Balkanu. Takva sreća mi se ne bi desila da nisam imala vašu bezrezervnu podršku! – istakla je Vesna i dodala:

– Nisam stigla da napravim neki rođendanski koktel pa evo na ovaj način želim da vam se odužim. Nisam stigla ni da umesim tortu, ali sam napravila popuste na sva svoja izdanja od 30% do 70% pa će većina bestselera koštati 200 i 400 dinara. Toliko od mene…Trideset godina radnog staža i deset u izdavaštvu jeste razlog da napravim neku pijanku za sve vas, ali snimaju se Balkanske, piše se novi roman, tu su i promocije širom Balkana pa se na vinu i uz meze vidimo na promociji novog romana u junu. Želim vam uspešnu jesen i da imate vremena pred spavanje da pročitate neki ljubavni roman! – poručila je Vesna za domaće medije.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life