Pretraži

,,NISAM MOGAO NI DA NASLUTIM TAKVE GROZOTE“: Miodrag Radonjić se oglasio povodom Milenine priče o seksualnom zlostavljanju (FOTO)

Life
0
MIODRAG RADONJIĆ
Photo: Instagram/radonjicmiodrag

Naime, naša poznata glumica Milena Radulović priznala je da ju je vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić seksulano zlostavljao kada je imala 17 godina, kao i da je sistem zlostavljanja devojčica gradio decenijama. Osim Milene, još nekoliko devojaka, od kojih su neke maloletne, prijavilo je Aleksića policiji za silovanje i seksualno uznemiravanje.

Mnoge javne ličnosti i glumci su se oglasili povodom Mileninog priznanja i podržali je, a jedan od njih je i njen kolega Miodrag Radonjić.



  • Poštovani novinari, ovim putem ću dati izjavu povodom jučerašnjih dešavanja i neću više odgovarati na pozive i poruke. Hvala na razumevanju – počeo je Radonjić, pa nastavio:

  • Ovo je pre svega veliki šok za sve nas koji smo išli u dramski studio kod Mike i koji smo bili upućeni u njegov rad. Velika hrabrost je očigledno bila potrebna da Milena o tome progovori. Ja sam u dramskom studiju bio od 15-te do 18-te godine, i moram priznati da nisam mogao ni da naslutim da se u kancelariji pored studija dešavaju takve grozote. Ni jedan znak nije na tako nešto upućivao. Žao mi je što je ozbiljan četrdesetogodišnji pedagoški rad diskreditovan ovom psihopatskom mračnom pozadinom. Osećam se zgroženo, tužno i razočarano. Dajem snažnu podršku Mileni kao i svim ostalim devojkama koje su imale slična iskustva!

Photo: Instagram/radonjicmiodrag

Photo: Instagram/radonjicmiodrag

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life