Pretraži

NAJMODERNIJA FRIZURA ZA LETO: Evo kako izgleda „nevidljivo šišanje“

Life
0
Photo: Pixabay/SocialButterflyMMG

Frizeri tvrde da će tokom čitave 2022. godine bob (paž) biti glavni trend, s tim što njegova dužina i stilizacija mogu da daju više prostora za varijacije i originalnost.Međutim, čak i ovako ošišana, naizgled ravna kosa ne podrazumeva uvek da se povuče "obična crta".

Neke od varijacija su "francuski bob", sa zanimljivim kratkim šiškama ili italijanski, kod kojeg je kosa sve kraća kako je bliža usnama. Ipak, za tople dane koji dolaze, frizeri imaju novi predlog – "nevidljivo šišanje".

Reč je odavno poznatoj tehnici koja je dugo bila potpuno napuštena, a sad ponovo oživljava – stepenasto proređivanje kose specijalnim makazama.

Screenshot: Instagram/hershesons

Screenshot: Instagram/hershesons

Lepotice na Instagramu koje se hvale novim frizurama kažu da im dužina nije "ni pipnuta", a da kosa ipak izgleda mnogo lepše, a volumen perfektan. Poenta je u tome da se ovo proređivanje radi samo na unutrašnjim slojevima kose, zato i jeste "nevidljivo".

Ipak, treba reći da ovakvo stepenasto šišanje nije za one koji kubure sa tankom kosom koja "ne drži" fen, "peglu" ili "figaro", piše lepaisrećna.mondo.rs

Najpogodnije je za žene koje imaju gustu a neposlušnu kosu i kojima bob uvek završi u nekom trodimenzionalnom obliku, tojest, ne pada lepo uz lice. 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life