Pretraži

MOJA BEBA NIJE IGRAČKA! Ovo su poznate ličnosti koje su vodile bitku za starateljstvo nad svojom decom

Life
0
Photo: Instagram/severina/bekvalceva

Sve češći problem sa kojim se suočavaju dame sa domaće javne scene je možda i jedna od najtežih bitki, bitka za starateljstvo.

Dosta poznatih se našlo u ovoj teškoj situaciji, gde su morali da se sudskim putem bore za svoje dete. Nekada je to imalo srećan kraj, a nekada tužan dok su neki slučajevi još uvek u procesu.

Severina Kojić jedna je od pevačica koja je izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom, koji je na sudu pripao ocu Milanu Popoviću. Ona je dobila pravo da viđa sina utorkom i četvrtkom od 15 do 20 časa i svakog drugog vikenda. Takođe, dobila je zabranu da fotografije svog maloletnog sina kači na društvene mreže. Međutim, uprkos odluci koju je doneo sud, ona ne odustaje od borbe za svog naslednika.

Podsetimo se i pevačice Nataše Bekvalac koja iz trećeg braka sa Lukom Lazukićem ima ćerku Katju. Ona se takođe borila za starateljstvo, nakon što je tužila Luku za porodično nasilje. Na njenu sreću uspela je u tome da ćerka pripadne njoj, a Luka je imao pravo da viđa svoje dete svakog drugog vikenda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pričaće ti o plovidbi Ti sto sidro nisu digli… #HANA #KATJA #VOLIVASMAMA♥️

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Mar 12, 2020 at 12:12pm PDT

Jedan od slučajeva koji je takođe jako uzburkao javnost jeste slučaj Ivane Stamenković Sindi. Iako se tada spekulisalo da je bivša modelsica pretrpela porodično nasilje, dete je ipak pripalo njenom bivšem mužu. Ivani je prvobitno bilo dozvoljeno da je viđa samo svaki drugi vikend, utorak i četvrtak, ali kao jednoj majci, to joj naravno nije bilo dovoljno, te je jednom prilikom izjavila da se nada da će država stati na stranu majki i da će ih podržati u borbi života.

Najsvežiji slučaj u našoj zemlji jeste slučaj koji vodi bivša manekenka Sandra Obradović, kojoj je dete praktično izvučeno iz naručja na prevaru, bespravno, a od početka njene agonije je prošlo tačno mesec dana. Razlog otimanja deteta je, kako kaže njen bivši muž, zato što Sandra pije. Sandra je to, međutim, demantovala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💙💎 my life💙💎 A 💙💎

A post shared by Sandra Obradovic (@missobradovic) on Oct 31, 2019 at 1:45pm PDT

– Moja beba nije igračka, moja beba je ljudsko biće, moj život i ceo moj svet! – poručila je ona.

Njena borba za starateljstvo i dalje traje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life