Pretraži

IZVRŠILA SAMOUBISTVO: K-pop zvezda pronađena mrtva

Life
0
Photo: Instagram/koohara__

K-pop zvezda Go Hara pronađena je mrtva u nedelju u svom stanu u Seulu. Hara se proslavila se kao članica južnokorejskog devojačkog benda Kara u čijem je sastavu bila od 2007. godine.

——————– Sponsored ——————–

Pevačica je već pokušala da oduzme sebi život u maju ove godine, kada je ostavila oproštajnu poruku u kojoj se pozdravila sa fanovima. Tada ju je menadžer pronašao bez svesti, ali na vreme da je spasi, a ona se kasnije izvinila javnosti.

Sada je policija potvrdila da neće istraživati njenu smrt kao potencijalno ubistvo, s obzirom na to da je na stolu pronađeno oproštajno pismo, čiji sadržaj nisu otkrivali, pa je uzrok smrti zaključen kao samoubistvo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good morning! : )

A post shared by 구하라 (@koohara__) on Oct 30, 2019 at 5:39pm PDT

– U nedelju oko šest popodne, Go Harina čistačica ju je pronašla. Na osnovu dokaza na licu mesta i iskaza članova njene porodice, ne postoje sumnje da je u pitanju zločin. Kamere ispred njene zgrade su pokazale da se vratila kući oko podneva, pa se pretpostavlja da preminula u to vreme. Nijedna druga osoba nije u međuvremenu posetila njen dom, a onda je njeno telo otkrila čistačica – izjavio je načelnik policije.

Čistačica koja ju je našla je bila bliska sa pevačicom, a otišla je da je proveri nakon što je pokušala da stupi u kontakt s njom i nije bilo odgovora.

Go je bila bliska prijateljica sa 25-godišnjom Suli, takođe bivšom članicom benda Kara, koja je pre samo mesec dana isto pronađena mrtva na podu svog stana.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life