Pretraži

IZGUBIO 2 MILIONA PRATILACA ZA 2 DANA: Ovaj video je šokirao fanove poznatog Jutjubera (VIDEO)

Life
0
Photo: Instagram/jamescharles

Džejms Čarls, jedan od najvećih beauty influensera na Youtube-u, poslednjih dana proživljava pravu dramu nakon što je izgubio dva miliona sabskrajbera za manje od dva dana. Razlog za to je svađa sa drugom Influenserkom.

——————– Sponsored ——————–


Tati Vestbruk, takođe make-up blogerka, je na Youtube-u objavila snimak od 43 minuta u kojem objašnjava kako ju je Čarls nekoliko puta do sada prevario. Naime, ona je takođe vlasnik kompanije koja proizvodi dodatke ishrani, a godinama mu je pomagala da se probije na Youtube sceni. Ali, sve je palo u vodu kada je Čarls počeo da reklamira proizvode konkurentske kompanije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

okay fine here’s a photo without my butt in it

A post shared by James Charles (@jamescharles) on Apr 14, 2019 at 9:38am PDT


Ovaj video je za jedan dan pregledan više od 11 miliona puta, a do sada ima skoro 35 miliona pregleda.
 

https://youtube.com/watch?v=PoVZg4KjRxU


Čarls se branio tako što je izjavio da mu je ta konkurentska kompanija ponudila zaštitu u opasnoj situaciji dok je bio na Koačeli i to nije dalje objašnjavao.

Mnogi su uvereni da je ovo kraj Čarlsove karijere, dok drugi tvrde da će ga sam Youtube spasiti. Naime, iako je Tati u petak bila broj jedan na američkom trendingu, u subotu je njen video u potpunosti nestao s te liste. Kako tvrde oni koji nisu skloni Džejmsu, kompaniji se više isplati da spašava njega nego da podrži Tati.

https://youtube.com/watch?v=9ws6nxMk6I0

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life