Pretraži

INFLUENSERKE SU POLUDELE ZA OVIM TRENDOM: Selena Gomez pokazala kako izgleda najpopularniji manikir prolećne sezone! (FOTO)

Life
0
Photo: Instagram/selenagomez

U skladu sa tim, Selena Gomez se pojavila na dodeli Zlatnih globusa 2023. godine izgledajući poput prave gotičke princeze, a nedavno je Tom Bašik, koji je zadužen za manikir poznatih žena, pokazao njene tamne vintidž nokte sa cvetnim dezenom.Na fotografiji koju je umetnik objavio na Instagramu vidimo nekoliko detalja odevne kombinacije koju Selena nosi, a osim onoga što izgleda kao crni kaput, svu pažnju privlači Selenin manikir.

Naime, njeni nokti srednje dužine isturpijani su u obliku badema, sa sjajnom crnom bazom. Bašik je ručno oslikao različite cvetove na svakom noktu, stvarajući hiperrealističan dizajn.

 

lako bi mogli da prođu kao pravo cveće sa prigušenim belim, zelenim, ljubičastim i žutim laticama, zajedno sa zlatnim listićima u sredini. Umesto stvaranja negativnog prostora između cvetova, on je naneo zlato oko latica kako bi podsećalo na lišće.

Inače, Bašik je poznat po svojim elegantno jednostavnim manikirima, ali ovo se smatra jednim od njegovih umetničkih dela.

 

Cvetni motivi su optimističan naklon proleću, dok se tamna baza i bogati zlatni tonovi savršeno slažu sa jaknama i čizmama koje još uvek nosimo, navodi Miss7.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life