Pretraži

INFLUENSERI ŠOKIRALI SVET MOLBOM: Njegova majka radi 2 posla kako bi mu platila putovanja, sada traže ovo od pratilaca (FOTO)

Life
0
Photo: Instagram/another_beautiful_day_official

Glamurozan Instagram par Ket i Elena su poznati Instagram influenseri koji su nedavno tražili od njihovih 40 hiljada pratilaca da im uplate donacije kako bi platili sebi put kroz Afriku.

——————– Sponsored ——————–

Oni su osnovali stranicu za uplaćivanje donacije na kojoj traže 10 hiljada evra kako bi biciklom stigli od Nemačke do Afrike, ali su pratiocima jasno stavili do znanja da rad nije opcija za njih.

Uz molbu za donacije su istakli da im je novac potreban za pripremu puta koliko i za sam put, a zauzvrat su obećali pratiocima da će ih redovno izveštavati o svojim avanturama.

– Pokazaćemo sve lepote naše planete, ali i one ružne stvari – napisali su.
 

Ovaj bračni par, koji inače objavljuje fotografije sa putovanja na egzotične destinacije poput Balija, Nepala i Indije, moli strance preko interneta da im uplate novac kako bi finansirali svoj luksuzni životni stil, nakon što su priznali da njegova majka već radi dva posla da plati za njihova putovanja.

 

Njihovi zahtevi su naišli na oštru osudu javnosti, pogotovo nakon ovog priznanja.
 

– Tvoja majka radi dva posla da plati tvoja putovanja, zar ne misliš da to utiče na njeno mentalno zdravlje? Tužno je što sve to nije šala, smešno je koliko se smatraš samovažnim – napisao im je jedan korisnik.

– Ili, kao, nađite posao i platite sami vaš mali put sa biciklom? – naveo je drugi.

Međutim, Ket i Elena tvrde da bi posao za njih bio samo "štetan", jer smatraju da dovoljno čine time što utiču na tuđe živote.

– Neki će nam reći da prosto nađemo posao kao i svi drugi i prestanemo da prosimo. Ali kad imate uticaj kakav imamo mi na tuđe živote, nalaženje posla nije opcija. Mogli bismo biti modeli i brzo zaraditi, ali ne želimo da reklamiramo konzumerizam. Normalan posao bi u ovom trenutku bio štetan.
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Got to stay in a beautiful villa today @villashaktitawa and shot with @studiosolveig and @sallytm I'll miss my girl

A post shared by CAT AND ELENA (@another_beautiful_day_official) on Mar 5, 2019 at 3:29am PST

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life