Pretraži

IGOR „IN VIVO“ PREPORUČUJE: Uz ove sadržaje vam neće biti dosadno u karantinu!

Life
0
Photo: IDJTV

Kako vam ne bi bilo dosadno, pozvali smo vaše omiljene muzičke zvezde i jutjubere i pitali ih u kojim naslovima oni uživaju ovih dana u izolaciji.

Predloge za filmove, serije i knjige, koje vam daju poznati u okviru akcije #OstaniKodKuće, možete naći svakog dana u 18 sati na IDJTV portalu, gde vas očekuje lista preporuka.

Danas smo kontaktirali Igora Maljukanovića iz grupe "In Vivo".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drage moje dame,srecan vam 8. Mart 😘

A post shared by Igor Maljukanovic II (@igormaljukanovic_invivo) on Mar 8, 2020 at 11:59am PDT


Igor toplo preporučuje knjigu "Grof Monte Kristo" koju je napisao Aleksandar Dima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⛵Konačno imam ovu predivnoću! Imao sam neko drevno izdanje Grofa, ali sam, iako volim stare knjige, želeo da imam pre le pu Vulkanovu verziju. ⛵ Grof Monte Kristo je svima dobro poznata priča o Edmondu Dantesu, koji na dan svog venčanja biva optužen za izdaju kralja Luja XVIII jer je navodno kovao planove sa Napoleonom Bonapartom. Pre ove optužbe je imao sve- trebalo je da postane kapetan poznatog broda Faraon, venčavao se prelepom Mercedes i imao je prijatelje koji su ga voleli, ali nekad je dovoljan čak i tračak uspeha i sujeta i ljubomora se u ljudima naglo bude. U ozloglašenom zatvoru upoznaje mudrog oca Fariju koji pravilno dedukuje krivce Edmondovog zatvoreništva: njegov zavidni partner sa Faraona – Danglar, Mersedesin rođak koji je takođe u nju zaljubljen – Fernard Mondego i sin velikog bonapartiste a burboski sudija Vilfor. ⛵Otac Farija i Edmond planiraju beg iz Šato d'Ifa, nešto što nijednom zatvoreniku nije pošlo za rukom. Kada su bili pri kraju plana, Farija umire, ali kazuje Edmondu za ostrvo Monte Kristo na kome je sakriveno raskošno blago. Edmond stiže na ostrvo i postaje Grof Monte Kristo, čovek čiji je jedini cilj osveta. ⛵#countofmontecristo #grofmontekristo #aleksandardima #french #frenchliterature #classic #classicallitterature #balkanbookstagram #bookblogger #bookdragon #book #booklover #booksbooksbooks #bookpic #booksofinsta #bookstagramer #bookishmonster #bookobsessed #bookishdragon #bookish #bookworm #bookcommunity #books #bookstagram #ilovebigbooksandicannotlie • • • 🗾🗡️

A post shared by °𝐛𝐨𝐨𝐤 𝐤𝐢𝐧𝐠𝐝𝐨𝐦° (@carstvoknjiga) on Oct 6, 2019 at 5:46am PDT


Kada je reč o filmovima, pevač obožava:

– "The Gentlmen"


Serija koju Igor rado gleda je:

– "Servant"

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life