Pretraži

HITNO PREBAČENA U BOLNICU: Popularni par zamalo ostao bez bebe

Life
0
Photo: Instagram/johnlegend
  • Dakle, svi znamo da nekoliko nedelja odmaram u krevetu. A to je poput baš ozbiljnog odmora u krevetu, znači samo ustajete da se brzo popiškite i to je to. Tuširala bih se dva puta nedeljno, bez kupanja-  počela je 34-godišnjakinja.

  • Uvek sam krvarila – nastavila je Krisi. – Otprilike sam na polovini trudnoće, a krv teče mesec dana , možda nešto manje od mesec dana. Ali, pričamo više nego što je vaša menstruacija, devojke, ali definitivno se primećuje. Mnogi ljudi primećuju i obično je u redu. Moje je bilo prilično.Krisi, koja je takođe mama Luni (4) i Milesu (2), objasnila je da svaki put kad ode u kupatilo ima krvi. -Ali iskreno, samo ležanje izaziva lokvu krvi – rekla je.

  • Ali, razlika u onome što se desilo danas je što je prizor bio takav kao kada odvrnete slavinu i ostavite je tako. Što je jako čudno, jer se jako dobro osećam- podelila je ona. Obično sam u svom najsrećnijem raspoloženju. Osećam se sretnije nego što bih da nisam trudna. Zbog toga mi je tako teško da se pomirim s tim. Danas je bilo trenutaka kada nije prestajalo da krvari. To je očigledno veoma loše.

Krisi je nastavila da traži od "lekara na društvenim mrežama" da prestanu da pokušavaju da joj postave dijagnozu.

-Morate mi verovati da imam veoma dobre lekare koji znaju šta rade i koji znaju celu priču – rekla je.

-Postoji mnogo više nego što možete ikada zamisliti. Delim mnogo toga, ali ne i apsolutno sve. Zato mi verujte kad kažem da znaju i samo želim da vam pojednostavim stvari. Najjednostavnije rečeno, možemo reći da je moja placenta zaista, zaista slaba – objasnila je i dodala za kraj:

  • Osećam se zaista dobro. Beba je toliko zdrava, jača od Lune ili Milesa. Mnogo se kreće. On se toliko razlikuje od njih. Snažan je. Tako sam uzbuđena zbog njega jer je tako divan, najjači mali frajer. Dakle, jedva ga čekam. Ali u osnovi, on je najjači cool momak u najtišoj kući. Njegova "kuća" je samo počela da se raspada, misleći na svoj stomak. Nije imao dobar temelj za početak – završila je. 

Krisi je rekla da beba "nije imala najjaču šansu" na samom početku trudnoće. Sada se trude da beba ima „puno tečnosti oko sebe“, dok se ona što više odmara.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life