Pretraži

GODIŠNJICA: Biberovi raspilavili svoje fanove na ovaj bitan datum (FOTO)

Life
0
Photo: Instagram/justinbieber

Opšte je poznato da pevač uživa u braku sa svojom izabranicom, proslavljenom manekenkom Hejli Biber, ali ovaj put je nadmašio sebe rečima koje joj je uputio. On je na svom Instagram profilu podsetio fanove da su na današnji dan, samo godinu dana ranije, zvanično uzeli, a obožavaoci su komentarisali oduševljeno kako su oni njihov "couplegoals" i čestitali im.

  • Hejli Biber. Toliko sam srećan što sam tvoj muž! Svaki dan me učiš toliko toga i činiš me boljim čovekom! Vezao sam se do kraja naših života da te osnažujem da budeš boginja kakva je predodređeno da budeš! Moje srce je tu da ti omogući da ostvariš svoje najluđe snove. Obećavam da ćeš mi uvek biti prva, da te vodim strpljenjem i ljubaznošću. Srećna godišnjica, moja prelepa, slatka devojko – napisao je Džastin svojoj supruzi preko svog Instagram profila.

Hejli takođe nije mogla da suzdrži svoje emocije na današnji dan, pa je na svoj Instagram profil okačila istu fotografiju uz reči da bi želela da proživljava ovaj dan iznova i iznova.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life