Pretraži

Fondacija Podrži život proslavila 5. rođendan! Empatija je presudna za naše društvo

Life
0
Photo: Promo

U četvrtak, 30. maja u klubu “Fabrika”, Fondacija “Podrži život” proslavila je peti rođendan.

——————– Sponsored ——————–


Uz prisustvo mnogih prijatelja, donatora, roditelja bolesne dece i poznatih ličnosti, predstavljeni su dosadašnji uspesi. U proteklih pet godina, Fondacija je pomogla ukupno devedesetoro dece

Za njihovo lečnje uplaćeno je:
27.792.659,00 RSD
1.026.769,00 EUR
163.340,00 $
157.000,00 CHF

Predsednik Upravnog odbora Sergej Trifunović, istakao je koliko je ponosan na dosadašnji rad Fondacije i ukratko približio prisutnima put od samog osnivanja ove humanitarne organizacije do danas. Takođe, objasnio je koliko je empatija od presudnog značaja za današnje društvo i rekao da nikada ne smemo da zaboravimo da brinemo o drugim ljudima.


Emitovan je i kratak film o bolesnoj deci kojoj je Fondacija pomogla, gde su roditelji objasnili sa kakvim mukama su se borili na putu do pronalaženja finansijskih sredstava, same bolesti i trenutnog stanja.

Prisutnima se ispred Fondacije obratila i Katarina Danojlić, koja je podsetila sve prisutne o važnosti slanja jedne SMS poruke, na mesečnom nivou, koja košta 100RSD. Rekla je da ovako mala suma novca, bolesnoj deci često znači čitav život.

Za sjajnu zabavu bili su zasluženi Vasil Hadžimanov Band i DJ Miloš Radoš.

Fondacija se ovim putem zahvaljuje svim donatorima i prijateljima na velikom srcu i uspešnoj saradnji, u nadi da će broj dece kojoj pomaže, iz godine u godinu sve biti veći.

Ako vam je potreban još neki razlog da donirate novac, pogledajte ovaj snimak:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life