Pretraži

Evo kako prikriti da se niste naspavali!

Life
0
Photo: Pixabay/Claudio_Scott

Alarm

Čini se da ste samo na minut sklopili oči, a budilnik već najavljuje početak novog radnog dana. Morate skupiti snagu i ustati iz kreveta. Vitamin C je idealan da okrepi vaše telo i da vam energiju. Ujutro, pre kafe, popijte limunadu, a na lice nanosite serum koji sadrži ovaj vitamin.. Isto tako, umijte se hladnom vodom koja će vam pomoći da se razbudite, a umanjiće i otečenost lica.

Beauty trikovi za svežiji look- bez mnogo podloge!

Mnoge devojke vrlo često prave grešku pokušavajući da obiljem šminke prikriju tragove nedostatka sna. Ovo gotovo uvek daje suprotan efekat – predebeli sloj podloge samo naglašava letargiju kože i bore, a vedro obojene oči na umornom licu ostavljaju depresivan utisak.
 U borbi protiv podočnjaka koristite kreme sa kolagenom, hijaluronskom kiselinom i vitaminom B5.  Ako situacija zahteva odlučniju akciju, koristite pravi korektor. Jedan potez četkice sa reflektujućim puderom, kapljica sjaja za usne, malo hajlajtera u uglove očiju i blago obojene trepavice – to je sve što vam je potrebno za jutarnju šminku.

Još jedna tajna je dopuniti sliku naočarima (sa ili bez dioptrije). Ovaj dodatak je dugo zauzimao mesto u arsenalu stilskih lepotica. Naočare transformišu izgled, ali, što je najvažnije, skrivaju jutarnje nesavršenosti ispod očiju. Ali skrivanje iza naočara za sunce nije vredno toga: lice skriveno iza tamnih naočara u neprikladnom okruženju samo sugeriše da nešto nije u redu.

Betz ovoga ne krećite na posao

Postoji lista stvari koje uvek treba da imate pri ruci. Kapi za oči u vandrednim situacijama uklanjaju crvenilo i čine da oči sijaju. One mogu biti pravi spas (ali ne koristite ih svakodnevno!).  Kontrastne obloge su od velike pomoći u otklanjanju znakova umora. Uzimite dve činije – u jednu sipajte vodu sa ledom, u drugu ključalu vodu. Naizmenično, na lice se nanosite peškir hladnom, pa toplom vodom. Radite ovo 5 minuta i lice će vam dobiti prirodno rumenilo.

Koristite i serume u bočicama sa raspršivačem. Morate da izaberete onaj koji vam odgovara. Neki sprejevi imaju više kalcijuma, drugi natrijuma ili selena. One u kojima ima dosta soli smanjuju lučenje sebuma. Blago soljeni serumi su pogodni za osobe sa suvom kožom.

Beauty trikovi za svežiji look- dišite!

Postoji mnogo vežbi disanja koje će vam pomoći da se razveselite. Jedna vežba se izvodi tako što ćete udobno sesti na pod sa prekrštenim nogama i ravnim leđima. Zatvorite desnu nozdrvu palcem desne ruke i udahnite kroz levu nozdrvu. Dišite duboko u stomak, a ne u grudi. Nakon udisanja, zadržite dah na kratko. Izdahnite kroz desnu nozdrvu, zatvorite levu malim prstom i prstenjakom desne ruke. Ponovite prva tri koraka, ovog puta počevši od udisanja kroz desnu nozdrvu. Ovu vežbu disanja treba da uradite za samo 5-10 minuta i daće vam dovoljno snage za ceo dan!

Ljubav će nas spasiti

Da biste u svakoj situaciji ostali veseli i lepi, postoji mnogo načina. Pa ipak, nijedan tonik se ne može porediti sa … jutarnjim seksom. Zagrljaji voljene osobe ujutru će vas ispuniti radošću, energijom i duhovnom harmonijom za ceo dan! I ovo je možda glavna tajna.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life