Pretraži

Evo kako je Tamara Kalinić pokrenula svoj brend! (VIDEO)

Life
0
Photo: Instagram/tamara

Njenim modnim kombinacijama odušeljavaju se devojkama širom sveta, ali i najuticajniji modni kreatori. Svoju kreativnost i smisao za modu je usmerila u stvaranje sopstvenog brenda So Shady. Tamara Kalinić je pre samo nekoliko dana predstavila svetu svoju prvu kolekciju naočara.

——————– Sponsored ——————–

 

 

Tamara je u videu otkrila da su njena velika strast naočare za sunce i da ima čak preko 200 pari. Ljubav prema naočarima i pogodno tržište bili su idealni uslovi da se pokrene biznis.

– Naočare su prirodno došle kao najbolji izbor, jer sam ja opsednuta tim asesoarom, a ni jedan influenser nije uradio nešto slično tome.

Mnogi Tamarini pratioci su se pitali da li je So Shady kolaboracija sa nekim brendom, ali blogerka se ipak odvažila da sama pokrene brend. U stvaranju originalnih naočara učestvovalo je osmoro ljudi, ali je sve do poslednjeg detalja njena zamisao. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In Paris in my favourite @burberry cape that i got from @monnierfreres #LesFillesMonnier #pfw | gift

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara) on Mar 6, 2019 at 9:36am PST

 

Mislila sam da će biti mnogo komplikovaniji taj kreativni proces. Bojala sam se da se to ne pretvori u košmar, a zapravo je bilo lako, jer sam znala šta želim. Znala sam odmah šta hoću- kako treba da izgleda logo, koje boje treba da bude pakovanje itd. Sve je išlo prirodno, osećala sam da li je to što biram za svoj brend pravo ili ne. Slušala sam svoj osećaj. 

Dok je pripremala svoju kolekciju naočara vodila se jednim, a to je da njen brend treba da bude namenjen jakim ženama, moderan, ženstven, otmen, da prati njen Instgram "vajb" i on što ona predstavlja na socijalnim mrežama.

 

U videu ispod pogledajte Tamarin video u kome je objasnila kako je krila tajnuod poznanika i pratioca da priprema kolekciju naočara. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life