Pretraži

Evo kako da postignete efekat „sapun obrva“

Life
0
Photo: Pixabay/Gromovataya

Sopa brows, koje su prvi put postale popularne od slavnih šminkera kao što su Ta i Priscila Ono (Rihanina šminkeka), su stil oblikovanja obrva tako da izgledaju gusto, punije i pahuljasto.  Za postizanje ovog lookasu potrebna samo dva, ponekad tri proizvoda za šminkanje a look se postiže za nekoliko minuta.Dostupnost ovog trenda za sve nivoe korisnika šminke bila je od vitalnog značaja za njegov uspeh. Lakoća stvarnog oblikovanja bez napora je idealna opcija za svakoga, složićete se.

Prvobitno su ove obrve viđene na crvenom tepihu kod zvezda poput Haily Bieber i Lilly Collins. Međutim, stil je brzo repliciran u aplikacijama društvenih medija kao što su TikTok i Instagram i odmah je postao viralan. Iako je prvobitno počelo sa tvrdim sapunom, brendovi su sada kreirali tvrde gelove, posebne četkice za obrve i još mnogo toga, koji daju iste rezultate.

Sapun obrve – korak po korak

Alatke

Da biste postigli sapun obrve na „originalni način“, trebaće vam četkica i malo sapuna. Međutim, pošto su brendovi lansirali proizvode kao što su voskovi za oblikovanje obrva i gelovi za obrve, možete ponoviti isti izgled sa samo jednim proizvodom bez nereda. Šminkeri poput Ta i Soare savetuju da imate staru četkicu za zube ili četkicu za obrve i vaš omiljeni proizvod za laminiranje obrva kako biste bez napora kreirali obrve sapuna.

I Soare i Ta savetuju da nabavite prozirni sapun ili proizvod za laminiranje obrva da biste napravili soap obrve. Ključ je čista četkica i vaš omiljeni proizvod za laminiranje obrva (sapun, vosak, gel itd.) da prođete kroz dlačice kako biste postigli taj elegantan izgled. Drugim rečima, proizvodi koje koristite su imperativ za postizanje željenih rezultata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Makeup Wise (@makeup.wise)

Aktivirajte sapun ili umočite u gel

Zatim, ako planirate da koristite sapun, savet je da ga malo navlažite da biste ga aktivirali. Međutim, ako planirate da koristite gel za obrve ili vosak, moraćete da koristite kalem ili četkicu da prevučete formulu iz kalupa ili lopatice na poklopac. Trebaće vam samo malo proizvoda, pa se isplati biti oprezan jer će previše ostaviti primetan talog na vašim obrvama, piše Lepotaizdravlje.rs.

Sapun obrve- pretposlednji korak

Pre nanošenja, preporučuje se da se uverite da su vaše obrve i okolna područja čiste i suve. Počnite sa veoma malom količinom proizvoda; ne treba vam previše i uvek vodite računa da redovno čistite svoj aplikator kako se stari proizvod ne bi prenosio i ometao vaš izgled.

Pobrinite se da ubacite  četkicu za obrve u proizvod ili sapun— ali ne previše, a zatim nanesite na obrve. Tehnika kojoj se najčešće koristi je češljanje prirodnih dlačica i nanošenje proizvoda, brzo, u željeni oblik i zaključavanje obrva pritiskanjem dlačica u kožu.

Poslednji korak- popunjavanje

Da biste završili, možete ostaviti obrve kakve jesu ili preduzeti dodatni korak da popunite bilo kakvu neujednačenost. Lagano završite puderom za obrve ili četkicom pod uglom kako biste popunili sve nedostatke. Međutim, ovaj korak zaista zavisi od željenog izgleda obrva koji želite da postignete.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life