Pretraži

DO „NEUREDNE“ PUNĐE ZA MANJE OD PET MINUTA: TikTok trik oduševio devojke

Life
0
Photo: Pixabay.com

Ova frizura je vrlo praktična, uklanja kosu sa lica i leđa i spašava nas u onim danima kada nemamo vremena za stilizovanje kose. Međutim, ponekad je vrlo teško napraviti „neurednu“ punđu iako izgleda lako i pokušavamo iznova i iznova da stvorimo savršen messy izgled.Prema TikToku, postoji način da napravite frizuru u roku od jednog minuta i uvek funkcioniše.

Možete isprobati ovaj poseban trik bez obzira da li imate dugu ili kratku kosu. Ako je vaša kosa sveže oprana ili imate tanku kosu, počnite sa nanošenjem suvog šampona na koren kose, kako bi dobili dodatni volumen, ali i kako bi gumica mogla da ostane čvrsto na mestu i da ne klizi.

Zatim spustite glavu nadole, očešljajte kosu i zavežite rep na mestu gde želite da napravite punđu. Trik je ovde: ne bi trebalo da provučete svu kosu kroz gumicu, već da napravite nešto poput petlje. Potom možete povući neke pramenove za neuredniji izgled, poprskati kosu lakom za kosu i dodati ukrasnu traku.

@alyssarayelee Slicked back bun coming in clutch again!! #finehairstyles #shorthairstyles #hairstyleinspo #hairhack #slickedbun ♬ smooth operator – XGHYXAH
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life