Pretraži

ČUDO OD DETETA: Loren ima 9 godina, a za mesec dana završava fakultet i kreće na doktorske studije (VIDEO)

Life
0
Screenshot: Youtube/NOS Jeugdjournaal

Loren je dečak iz Belgije koji ima devet godina i studira elektrotehniku na Tehnološkom fakultetu u Ajndhovenu na kojem planira na diplomira u decembru.

——————– Sponsored ——————–


On je ovaj fakultet upisao prošle godine, a nakon diplomiranja planira da upiše doktorske studije elektrotehnike, ali i medicinski fakultet, rekao je njgov otac Aleksander za CNN.

Lorenov talenat su prvo uočili njegovi baba i deda, dok su roditelji smatrali da preteruju. Ali onda su počeli da ga testiraju kako bi otkrili granice njegovog talenta kojih nije bilo. Psiholozi su objasnili roditeljijma da je dečak poput sunđera – upija sve što čuje i to veoma brzo.Nakon toga, univerzitet mu je dopustio da upiše fakultet i završi pre ostalih studenata, a dekan smatra da je on "jednostavno izvanredan".

– Loren je najbrži student kojeg smo ikada imali. Ne samo da je hiperinteligentan nego je i vrlo saosećajan.

Njegov napredak nije ostao neprimećen i već ga traže prestižni Univerziteti širom sveta, ali njegova porodica još ne želi da kaže koje ponude razmatraju za njegov doktorat. Takođe, oni vode računa da pored učenja dečak ima i vremena za igru.

– Ne želimo da postane previše ozbiljan. On radi šta god želi – rekao je njegov otac i dodao da moraju „pronaći ravnotežu između dečaštva i njegovih talenata“.

Iako je veoma mlad Loren već zna šta želi da radi u životu, a to je da razvija veštačke organe.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life