Pretraži

Ana Sević je već danima glavna tema nemačkih medija, evo zbog čega (FOTO)

Life
0
Photo: Instagram/anasevicofficial

Naime, poznata nemačka glumica, pevačica, voditeljka i model, Daniela Katzenberger, je na društvenim mrežama objavila da je pronašla dvojnicu u Srbiji uz Aninu fotografiju.Medijima nije dugo trebalo da pronađu Anu i saznaju sve o njoj, a pevačica nam je otkrila kako je na nju ovo uticalo.

  • Prošle godine me je vest da je njihova zvezda, Daniela Katzenberger, objavila da je našla bliznakinju u Srbiji – mene, zatekla kada sam bila baš u Frankfurtu. Samim tim moje iznenadjenje je bilo još veće jer su ljudi počeli da me prepoznaju na ulici, a sve novine, portali i televizije su pričale o tome – rekla je Ana za IDJTV.
Photo: Privatna arhiva

Photo: Privatna arhiva

Iako je ovo bilo prošle godine, interesovanje o Ani ne prestaje, a sve je dodatno podgrejalo to što je Daniela ponovo objavila njenu fotografiju.

  • Nije mi čudno kada vidim svoju sliku u srpskim novinama, na to više ni ne obraćam pažnju, ali mi je bilo čudno kada sam je videla u nemačkim. Pozvali su me sa RTL-a i uradili smo intervju. Do tada nisam znala ko je ona. Ove godine je ponovo napisala post o tome i ponovo podigla prasinu u njihovim medijima. Beskrajno mi je simpaticno sve ovo – otkrila je pevačica.
Photo: Privatna arhiva

Photo: Privatna arhiva

 

 

 

Photo: Privatna arhiva

Photo: Privatna arhiva

 

Photo: Privatna arhiva

Photo: Privatna arhiva

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life