Pretraži

3 STVARI KOJE MORATE URADITI PRE NOVE GODINE: Evo kako da vam 2023. bude najbolja godina do sada

Life
0
Foto: Unsplash/Ethan Hoover

Upravo zbog toga, zaboravite na depresivnu listu odluka i u novu godinu uđite na najpozitivniji način i to uz tri najlepše stvari koje možete da uradite za sebe:1. Lista vaših najvećih dostignuća u 2022. godini

Lista odluka za ulazak u novu godinu ne mora uvek da sadrži stvari koje ste uradili pogrešno ili pak ciljeve koje niste ostvarili (a trebalo je). Naprotiv, lista koju bi svi trebalo da napravimo i na koju ćete sigurno biti ponosni je ona koja sadrži sve vaše uspehe u godini koja je na odlasku. Setite se koje ste sve prepreke preskočili s velikom hrabrošću, uz suze ili pak osmeh na licu (čak i kada nije sve ispalo kako ste hteli).

Prisetite se šta ste sve uradili za nekog drugog (prijatelje, članove porodice ili kolege). Setite se koliko ste puta uspešno rešili sve zadatke, male i velike životne probleme i hrabro nastavili dalje.

2. Lista stvari na kojima ste zahvalni

Nova godina je vreme kada razmišljamo šta moramo da promenimo u životu. Ali pre nego što krenete da se obasipate kritikama, uradite nešto što će da vas razveseli i na šta ćete biti ponosni.

Ako ste postali majka ili tetka, ako ste vi i vaša porodica bili zdravi, ako ste upoznali kvalitetnu osobu ili obnovili staro prijateljstvo, ako ste imali kvalitetnu poslovnu godinu, onda zaista imate na čemu da budete zahvalni. Napravite listu stvari koje su vam se dogodile u 2023. godini, a na kojima možete da budete zahvalni i ponosno se nasmešite.

3. Lista stvari kojima se radujete u 2023. godini

Iako budućnost ne možemo da pročitamo, postoje planovi za 2023. godinu koje smo svesno ili nesvesno već napravili. Zapišite barem 5 stvari (malih ili velikih) koje jedva čekate u novoj godini.

Radujete se odlasku na venčanje drage prijateljice (ili organizaciji svog), radujete se izlasku najdražeg nastavka filma ili serije ili toliko čekanoj diplomi, planirate putovanje za godišnji odmor ili jedva čekate proleće da uredite svoj balkon ili vrt. Ovo su samo neke od sitnica koje možda neće uvek ići po planu, ali vam i sama pomisao na to mami osmeh na lice.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life