Pretraži

WhatsApp uvodi duže nazive grupe i opise na iOS beta

Hi-Tech
0
Photo: pixabay.com

Beta korisnici sada mogu da izaberu duži opis grupe, do 2048 karaktera, pošto je prethodno ograničenje bilo 512 karaktera. Duži opisi grupa će pomoći administratorima grupe da sačuvaju dodatne informacije za opisivanje svojih grupa.Štaviše, broj karaktera za opis grupe je povećan na 100 da bi se administratorima pružila veća sloboda prilikom imenovanja svojih grupa. Mogućnost odabira dužeg naziva grupe i opisa dostupna je svim korisnicima nakon što instaliraju najnovije ažuriranje WhatsApp beta za iOS iz aplikacije TestFlight. WhatsApp, u svom najnovijem ažuriranju za iOS, uveo je mogućnost kreiranja personalizovanih avatara i njihovog korišćenja kao stikera i slika profila.

Neki korisnici su možda već mogli da konfigurišu avatar u prethodnom ažuriranju, ali to će sada biti dostupno još većem broju ljudi. Korisnici će morati da otvore podešavanja WhatsApp-a da bi otkrili da li je funkcija već omogućena za njihov nalog. Štaviše, u najnovijem ažuriranju, platforma za razmenu poruka uvela je mogućnost hands-free snimanja video zapisa, prevlačenjem nalevo unutar WhatsApp kamere.

U izveštaju se pominje da platforma za razmenu poruka uvodi slične promene u teme grupe i opise na Android beta verziji. U međuvremenu, objavljeno je da platforma radi na novoj funkciji koja će omogućiti korisnicima da pinuju poruke unutar četa i grupa.

Prošlog meseca je objavljeno da platforma za razmenu poruka radi na novoj funkciji koja će omogućiti korisnicima da šalju fotografije u njihovom originalnom kvalitetu. Platforma planira da integriše novu ikonu podešavanja u zaglavlje alata za crtanje koja će omogućiti korisnicima da konfigurišu kvalitet bilo koje fotografije, pružajući im veću kontrolu nad kvalitetom fotografija koje šalju, posebno kada se fotografija šalje u njenom originalnom kvalitetu.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech