Pretraži

WhatsApp dobija Facebook avatare u Bitmoji stilu

Hi-Tech
0
Photo: pixabay.com

Oni koji imaju pristup ovoj funkciji videće novu kategoriju „Avatar“ u svom meniju podešavanja koju mogu da koriste da prilagode svoju digitalnu verziju. Baš kao i na drugim Meta aplikacijama, WhatsApp će zatim generisati paket nalepnica sa avatarom u različitim pozama, koje korisnici mogu koristiti da se izraze kada šalju poruke porodici i prijateljima.WABetaInfo je prvi put primetio ovu funkciju prošlog meseca, ali sada je zapravo dostupna korisnicima. Nejasno je kada će WhatsApp predstaviti ovu funkciju svim korisnicima na Android-u ili kada planira da ovu funkciju prenese na iOS. Meta nije odmah odgovorio na The Vergeov zahtev za komentar.

Meta je prvi put predstavila avatare na Messenger-u i News Feed-u 2019. pre nego što su postali dostupni za upotrebu u komentarima i pričama na Facebook-u 2020.

Ranije ove godine, kompanija je svojim avatarima dala novi 3D izgled i počela da dozvoljava korisnicima da ih dodaju u postove u feedu, Facebook slike profila i Instagram priče. U to vreme, Aigerim Shorman, Metin generalni menadžer za avatare i identitet, reklamirao je ažuriranje kao deo Meta nastojanja da izgradi svoju ideju o metaverzumu, koji ne uključuje samo virtuelnu i proširenu stvarnost, već i premošćuje „poznatije platforme poput vaše telefon i kompjuter.”

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech