Pretraži

VIŠE NIJE BESPLATAN: Twitter uvodi Super Follows pretplatu

Hi-Tech
0
Photo: pixabay.com

Više nisu svi tvitovi besplatni

Od srede kompanija čini ovu funkciju dostupnom „maloj grupi“ stvaralaca, sa planovima za proširenje asortimana u narednim nedeljama (Twitter prima aplikacije za Super Follows od juna). Za sada, kreatori mogu postaviti mesečnu pretplatu u iznosu od 2,99 USD, 4,99 USD ili 9,99 USD kako bi omogućili pristup tvitovima „samo za pretplatnike“. Twitter kaže da će na kraju uključiti i druge funkcije, kao što su Spaces i bilteni. Početni sastav uključuje:

@MakeupforVOC koji će ponuditi „tretman na nivou klijenta“ za pretplatnike sa pitanjima o nezi kože;

@mieshachou koji će pružiti ekskluzivne „priče iza scene“;

@KingJosiah54 koji će ponuditi „dubinsku sportsku analizu“;

@tarotbibronk koji će Super sledbenicima pružiti „astrološke, tarot i intuitivne savete o isceljivanju“ i „dodatno duhovno vođstvo“.

Naravno, ako ste posebno zainteresovani za jednu od ovih tema ili ste samo posvećeni obožavatelj, postoji pozitivna strana kupovine pretplate – moći ćete da komunicirate sa stvaraocima na manjem i malo privatnijem forumu. To bi moglo biti korisno ako se, na primer, nadate da ćete dobiti neki personalizovani savet za negu kože. S druge strane, tražiti od fanova da plate za sadržaj koji su navikli da dobijaju besplatno može biti teško za prodaju. Super Follows je jedan deo strategije Twittera da preoblikuje svoju platformu kao odredište za kreatore. Osim pretplata, kompanija takođe eksperimentiše sa omogućavanjem kreatorima da prodaju karte za audio chat u Spaces-u. Twitter takođe radi na platformi za bilten – kupio je Revue ranije ove godine – i otvorio je funkcije za tipovanje u svojoj aplikaciji.

Photo: Tviter

Photo: Tviter

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech