Pretraži

TWITTER UVODI NOVU FUNKCIJU: Spremite se za „Super Followers“

Hi-Tech
0
Photo: Pixabay.com

Twitter je najavio novu funkciju pod nazivom Space koja pruža mogućnost korisnicima da komuniciraju zasebno sa Super Followerima. Ova funkcija će biti novi način komunikacije za posebne pratioce. Funkcija je dobrodošla kreatorima jer će na ovaj način moći da povećaju i jasnije definišu svoju publiku.Svi kreatori koji imaju pretplatu na Super Followers sada mogu da postave objave koje će biti rezervisane isključivo za njihove pretplatnike. Osim toga imaju novi nivo komunikacije i prave sopstvenu zajednicu. Putem iOS i Android aplikacije super pratioci mogu da govore sa svojim izabranim kreatorima, dok to za sada nisu u mogućnosti preko desktopa.

Kada kreator postavi post samo za super pratice oni to odmah mogu da vide. Dok njihovi ostali pratioci dobiju obaveštenje da je u posebnom prostoru nešto objavljeno ali ne mogu i da vide šta. Zahvaljujući ovoj opciji Twitter će definisati niše. Možemo da zamislimo histeriju pratilaca neke velike zvezde kada objavi novi post u posebnom prostoru. Verovatno da će svi njeni verni fanovi istog momenta ako do sada i nisu, se pretplatiti na „kanal“.

Nova funkcija provocira pretplatu i pomaže kreatorima da zarađuju. Kako je ova opcija zaista više nego korisna u ovom pogledu, a ako još znamo da se Netflix na primer suočava sa sve manjim brojem pretplatnika, slična funkcija se uskoro može očekivati na svim mrežama.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech