Pretraži

TikTok i resetovanje stranice For You

Hi-Tech
0
Photo: Apple Store

Kompanija testira novu funkciju pod nazivom Refresh, prema portparolu Jamie Favazza, koja će prikazivati video zapise na osnovu načina na koji koristite aplikaciju nakon što pritisnete dugme. Ova funkcija može biti korisna ako dobijate previše iste stvari u svojim fidovima ili ako (prema TikToku) video snimci koji se serviraju više nisu relevantni ili zabavni. Test, koji će početi u narednih nekoliko dana, u ovom trenutku će biti dostupan samo malom broju korisnika.
 Kako TikTok kurira korisničke stranice For You bila je tema kontroverzi, posebno zbog toga koliko je kompanija pažljivo čuvana u pogledu svog algoritma preporuka.

S druge strane, kompanija dodaje funkcije koje korisnicima daju više informacija o algoritmu koji pokreće iskustvo aplikacije. U decembru je TikTok najavio da će korisnici uskoro moći da vide zašto je određeni video preporučen. Ranije 2022. godine, kompanija je takođe uvela naprednija podešavanja za filtriranje sadržaja kako bi korisnici mogli da signaliziraju da ne žele da vide video zapise sa određenim hashtagovima ili ključnim rečima.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech