Pretraži

SVET JE ODUŠEVLJEN: Vraća se omiljena igračka devedesetih i to sa unapređenim opcijama

Hi-Tech
0
Photo: Instagram/tamagotchi_us

Da li postoji neko dete devedesetih koje nije čeznulo za čuvenim virtuelnim ljubimcem Tamagočijem, igračkom koju je proizvela japanska firma Bandai, a koji je od 1996. godine zaludeo svet i obeležio mnoga detinjstva.

——————– Sponsored ——————–

Uređaj koji smo trebali da hranimo, treniramo, disciplinujemo i čistimo je bio pravi globalni hit i predmet obožavanja.  Za sve one koji su su obožavali obe ljubimce stižu lepe vesti! Tamagoči se vraća u proizvodnju.

Naime, kompanija Bandai je odlučila da vrati popularne digitalne igračke na tržište, a jedan nova igračka, nazvana Tamagoči On, će biti nešto skuplja od stare verzije.

Informacije još uvek nisu potvrđene, ali cena novog ljubimca, kako prenosi Mobile Syrup, če biti 60 dolara. 

S novom igračkom će moći da se rade uobičajene stvari poput hranjenja, odlaska na spavanje i odlaska na toalet. Međutim, dostupne su i neke nove funkcije. 

Naravno, igračka će ići u korak s vremenom pa će postojati i "Goči bodovi" koje će igrači moći da sakupljaju i troše u virtualnoj prodavnici.

Osim toga, Tamagoči će moći da putuje, komunicira sa prijateljima, šalje poklone, venča se, a navodno će moći i da se razmnožava.   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Being a #Tamagotchi definitely is a full-time job! Ask @tamagotchi_mother! #TamaParent

A post shared by Tamagotchi_US (@tamagotchi_us) on Apr 27, 2019 at 12:56pm PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech